Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов научи английски от зор? Всяка сутрин се събуждал със водещата война с Тръмп CNN. Тревожи се за комунистическа Северна Корея?

Борисов като Плевнелиев се притесвява за комунистическа Северна Корея

Georg Georgiev: Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

"И съм изключително разтревожен от ставащото в Корея. Всяка сутрин се събуждам със CNN (aka Communist News Network водеща пропагандна война срещу Тръмп), да видя какъв надпис върви". Това заяви в Пловдив министър-председателят на България по повод напрегнатата ситуация в света, съобщава "Под тепето".  

Бойко Борисов поздрави от Пловдив Ангела Меркел за изборната победа на вчерашните парламентарните избори в Германия и й пожела да състави бързо правителство, тъй като Европа има нужда от това. 

"Поздрави и на Ангела, и на Зеехофер. Техните партии направиха за четвърти пореден път убедителен резултат. Иначе проблемите там ги има като във всяка една държава- и с крайнодесните, и с останалите формации. Но в Германия хората са доста прогнозируеми", каза по повод вота в Германия премиерът. 

„Другите държави, които имат вертикално управление, много по-централизирано се справят с такива криза, докато при нас Европейски съвет, отделни парламенти, отделни държави, ЕП, ЕК, много по-бавно и по-трудно се реагира. Но пожелавам успех на канцлера Меркел и да състави бързо правителство, заяви Борисов. Според него, Европа има нужда от бързо правителство в Германия. 

„В много от държавите техните конституции не са като българската със служебно правителство, виждате Холандия колко е време е без правителство, но си управлява старото правителство. Близо вече 6-8 месеца нямат правителство. Дай Боже, това да не се случи в Германия, защото и България е много вързана с европейската икономика. Освен европейските фондове, всичко, което виждате, дори един Пловдив, износът вече за радост е главно за ЕС и от там са големите постъпления, които идват”, отбеляза още премиерът. 

После се спря на международната ситуация и определи света като „доста разклатен” в момента.  

"Удивлявам се на това, което се случва в Корея. И съм изключително разтревожен. Всяка сутрин се събуждам със CNN, да видя какъв надпис върви, каза още за напрегнатата ситуация в света министър-председателят".

И допълни: "И че това не е първа, втора, трета и последна новина всеки ден по телевизията. Летят бомбардировачи, изтребители, вкарани са руски, китайски, американски формирования от най-висок клас. Това или трябва да свърши, или ще доведе до такава развръзка, че… На пръв поглед на нас ни се вижда далече, но това ще е фатално и за Европа! Защото, когато стане криза отвъд океана или някъде другаде далече, веднага се отразява и на Европа". 

"Помните финансовата криза. Всъщност тя най-тежко се отрази на Европа. В другите държави, които имат вертикално управление, много по- централизирано се справят с такива кризи, докато при нас много по-бавно и трудно се реагира", заяви Борисов. 

Той се надява, че този конфликт ще се реши на масата на преговори. Защото ако се превърне във военен, ще е нерешим. От такъв конфликт победител няма да има, когато от едната страна вървят учения на руски и китайски формирования, а от другата летят американски и японски изтребители.

http://epicenter.bg/article/Borisov--Raztrevozhen-sam-ot-stavashtoto-v-Koreya--Vsyaka-sutrin-se-sabuzhdam-sas-CNN-da-vidya-nadpisite/137007/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!