Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антон Тодоров: Румен Радев лъже много мазно и дърварски (видео)

Имам дълбокото предчувствие, че няма да си изкара мандата, заяви депутатът

Всичко, което разкривам, е документирано. Лошите нямат шанс пред мен. Лошите са тези, които лъжат, манипулират, бъркат в джоба на българина.
Това каза в предаването "Беновска пита" по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров. "Аз извадих документ, че Радев лъже много мазно и дърварски, а другите викат, че няма такова нещо и такъв документ не съществува. Президентът е в морален импийчмънт.

Румен Радев никога не е бил мой президент. Много нагло се промиват главите на на част от нашите сънародници. Прякорът на президента съвсем спокойно да е: Румен "Грипена" Радев. Този човек ще остане известен с това име в историята. Притежавам документа, който показва, че Радев е писал опорните точки за изтребителя "Грипен" пред Пламен Орешарски", категоричен беше Тодоров.

"Радев отрича да е изготвял становище за Орешарски, но документът показва съвсем друго. Това е нагла и мазна лъжа. Това е сто процентова лъжа. Той говори за лобисти, но не си позволява да каже едно име. Този ли ще ме води, ако започне война? Не. Морален импийчмънт за Радев", повтори депутатът от ГЕРБ.

"Не можем да извикаме Радев в НС да даде обяснение за самолетите. Тази комунистическа Конституция е написана така, че президентът да убие ритуално човек в центъра на София, не може да му се направи нищо. Радев за това се дължи толкова нагло и нахално. Няма да се учудя, ако след края на мандата си, този човек си купи замък", разкри Тодоров.

https://www.novini.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!