Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пинтев: Усмивките на Тръмп срещу маските на Радеви - два плашещо различни свята

А може би първата двойка у нас е намусена, за да не ядосат Владимир Владимирович Путин

Светослав Пинтев

Това на снимката са семейство Радеви и семейство Тръмп в цялата им прелест, както добре виждате. Открийте разликите между двете двойки, които в никакъв случай не са средностатистически. Тези разлики са много и разнобразни, разбира се, но една е най-потресаваща и бие на очи пред всичко останало. 
Няма много голямо значение дали  на българския президент му е червена или пембена вратовръзката, нито дали Десислава Радева е избрала най-подходящата рокля за случая. Одежда, която хилядите модни спецове у нас вече разчепкаха. 
Същественото в този исторически кадър е съвсем друго, а то отразява 

два плашещо различни свята

Не може да не ви е направило впечатление, дори да сте проф. Любо Стойков, как Доналд и Мелания Тръмп са се ухилили до ушите, направо греят и конкурират слънцето.

Човек остава с впечатлението , че току-що са разговаряли поне със Светия дух и са готови да споделят неговата премъдрост с всички хора по планетата. А после и двамата да я споделят в Туитър, което толкова обичат.  Светият дух не е Радев, разбира се, да не си помислите, че го обожествявам. С него Тръмп и Тръмповица, както ги нарича един приятел, може и дума да не са разменили, само да са се здрависали и да са позирали за снимката.
Усмивките на Тръмп срещу, маските на Радеви, казано иначе.  
В САЩ около президентите се въртят армии от пиари, които учат президентската двойка кое как се прави, как не се прави, та затова се усмихват хората. Така е по целия свят.  И ние имаме такива пиарски армии, не е да нямаме. Даже нашите са по-многобройни от чуждите, цели пълчища, но сякаш са специално обучени основно да пускат плоски и тъпи съобщения за грандиозните успехи  на клиентите си, както и да вадят кирливи ризи на опонентите им. В това са истински виртуози.
Самата Десислава Радева е

 виден наш пиар

Пиарствала е даже  на ВВС. Именно поради тази си ярка компетентност, сигурно е случайност,  после се е взела с генерала, който командваше тогава няколкото ни самолета, а после се издигна да прави лупинги на най-високото място в държавата ни. 
Изумителен е контрастът на настроенията между двойките на тази снимка.  Нашите гледат като отровени, докато семейство Тръмп демонстрира нови висини в 

изкуството да изглеждаш лъчезарен

Фотосът демонстрира различни цивилизационни модели, но не само.
Българският президент и половинката му трябва да изглеждат на редовите американци като онези български шпиони, с които изобилства булевардната им литература, по правило вършещи мръсната работа на съветските и руските служби.  Така славата ни в Америка на тъмни балкански субекти с петолъчки на главите вече е затвърдена завинаги.  И тя не е много далеч от истината, ако съдим по президентската ни двойка, нищо, че не е средностатистическа. 
Държавният глава Румен Радев заяви по време на 72-ата сесия на Общото събрание на ООН, че е отправил покана както към президента на САЩ Доналд Тръмп, така и към вицепрезидента Майк Пенс да посетят България. Той подчертал, че графикът и на двамата е много натоварен, но се надява да намерят време за визита в страната, съобщиха от прессекретариата на президента.
Същото направи и сръбският президент Александър Вучич. Интересно е, че в отговор на неговата покана, Тръмп заяви, че ще посети Сърбия през 2018 г. и хич 

не помисли да се оправдае с натоварен трафик

Нито на Вучич му хрумна да говори от името на американския президент колко е натоварен той. Завалията, чак ми домъчня за него. 
Не, че това има общо с усмивките, но пък кой знае. Не ще очевидно бай Тръмп и от комшиите да прескочи у нас.  
Във „Фейсбук“ отделни граждани и цели трудови колективи изразиха мнения, че семейство Радеви не смеят да се усмихват, за да не ядосат Владимир Владимирович Путин.  И той да вземе да не дойде на 3-ти март.  Бил много обидчив на тази тема.  Въпросната теза ни се вижда малко пресилена, естествено, но знае ли човек. Особено, когато се отнася за президента ни.

http://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/usmivkite-na-tramp-sreshtu-maskite-na-radevi-dva-plasheshto-razlichni-svyata 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!