Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Правнучката на Тодор Живков поучава: Хората ще осъзнаят, че това време ни е дало много неща

Естествено, че съм се страхувала за децата си, заяви майка й Евгения Живкова

Доживяхме наследниците на комунистическия цар на България, които тогава не са били родени, също да ни дават акъл колко хубаво е било по негово време. А водещата да мълчи красноречиво и да мига разбиращо.

"Трудно е, когато дядо ти е Тодор Живков, но не мога да плащам цената за решения, взети по това време", каза внучката на бившия управник Евгения Живкова, която се държа доста по обрано от брат си Тодор Славков във "Вип брадър" по същата телевизия, разбира се. Тя гостува в студиото на Нова телевизия с дъщеря си Андреа Стефанова. Младото и красиво 22-годишно момиче явно е закърмено с идеята за тоталната справедливост на Татовото време, която е диаметрално противоположна на фактите. Но Лора Крумова не направи дори опит да й противоречи, нито да попита чувала ли е нещо за престъпленията от онази епоха. Не, сякаш бяхме отново в 70-те.

„Хората ще осъзнаят, че това време ни е дало много неща“, коментира Андреа епохата на еднолична власт на  прадядо си. Тя каза още, че иска да се развива в България и се надява повече млади хора да постъпят като нея. Ние сме бъдещето на България, заяви не без самочувствие правнучката на Тодор Живков.

Докато учех в Англия, станах по-самостоятелна, чувствах се по-свободна, разкри още Андреа. Нейната сестра Людмила иначе работи в чужбина във фирма за интериорен дизайн.

Не си го спомням, но са ми разказвали, че когато е бил под домашен арест, аз съм посрещала гостите му, сподели Андре за дядо си.

Всеки може да стане жертва на отвличане, човек винаги взима някакви мерки за сигурността си. Естествено, че съм се страхувала за децата си, заяви Евгения Живкова.

Когато беше атентатът в Париж, много пъти съм си мислила дали да не сляза от метрото в Лондон, ако видя някакви особени хора, веднъж даже го направих, Тя призна, че с майка й се карат за мода. От политика никога не съм се интересувала, каза още Андреа.

Опитвам се да предпазя и двете си дъщери от политиката, но никога не се знае какви предложения могат да получат и да се изкушат, обясни Живкова.

http://www.faktor.bg/bg/articles/pravnuchkata-na-zhivkov-pouchava-horata-shte-osaznayat-che-tova-vreme-ni-e-dalo-mnogo-neshta

@ Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

@ Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]
@ Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света 

Тодор Живков бил голям любовчия (имал безброй любовници) – Затова ли толкова много управляващи приличат на него?

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Трупащи се доказателства разкриват ужасяваща картина на убийства и осакатяване в Китай. Доклади от свидетели и китайски лекари показват, че хиляди практикуващи Фалун Гонг са били убити заради органите им, които се продават и трансплантират за огромна печалба в трансплантационния бизнес. Извършителите са служители на управляващата Китайска комунистическа партия (ККП), действащи в сътрудничество с хирурзи, затворнически власти и военни служители...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!