Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Морган Фрийман се уплаши: Русия ни нападна! Спасете САЩ, светът има нужда от нашето лидерство! (ВИДЕО)

В Съединените щати се надигна нова вълна за защита на страната от руския заговор. С тази цел е създадена поредно НПО с името „Комитет за разследване на Русия“. В комитета са уверени, че Москва води подривна дейност с цел унищожаване на американската демокрация.

От името на оргазацията прочутият актьор Морган Фрийман се обърна към гражданите с апел да защитят САЩ от нападките на Русия, информира mk.ru.

„Нападнаха ни. Ние водим война“, казва носителят на Оскар във видео обръщение, публикувано на сайта на НПО-то. Той е убеден, че целта на нападението от страна на Русия е диверсия срещу американската демокрация и че има руски заговор срещу САЩ. Според Фрийман Русия иска „да отмъсти на САЩ за разпада на Съветския съюз“.

Това иска да направи лично президентът на РФ Владимир Путин, който възприема САЩ като „заклет враг“.

Именно заради това „агентът на КГБ“ станал държавен глава. Коментатори обаче отбелязват, че апелът на холивудската звезда преповтаря дословно опорните точки на загубилата президентските избори Хилари Клинтън.

По-рано тя изтъкна: „Важно е американските граждани, особено тези, които се занимават с технологии и бизнес, да разбират, че президентът на Русия Путин иска да срине САЩ.

Той е отдавнашен агент на КГБ“, гласи едно от оправданията на Хилари за загубата на изборите.

https://www.blitz.bg/analizi-i-komentari/morgan-friyman-s-otchayan-apel-rusiya-ni-napadna-spasete-sashch-svett-ima-nuzhda-ot-nasheto-liderstvo-video_news544876.html

http://onovini.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!