Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Похитителите на Адриан треперят! Вижте кой обеща, че ще ги гони до дупка и ще ги залови!

Докато  полицаитестачкуваха за заплати, ето какво с какво замаза очите и ушите на хората шефът им.

Държавата е по-силна от всякога, по-силна от бандитите и ще успеем да разкрием отвличането на Адриан.

Това заяви министърът на вътрешните работи Валентин Радев пред журналисти.

„Обсъждани са различни планове за действие преди да се знае, че Адриан е отвлечен“.

/Какви планове? Как преди? Нима МВР е знаело, че ще го отвлекат?/

„Винаги в тези случаи има по няколко хипотези. Ние сме направили  няколко такива, обаче не мога да ви ги кажа.“, заяви силовият министър.

/Тук вече същински Колумб или Коломбо, изби рибата. И малките деца вече знаят, че за едно престъпление се проверяват различни хипотези, а не се тича сляпо по една. Ако изобщо някой тича де…/

„Надяваме се максимално бързо да бъде разкрито това нагло  престъпление. Знаем, че подобно отвличане пречи не само на бизнеса в България, а и на всеки българин“

/Гениално! Дайте да пазим бизнеса да не се стресира. А останалите българи – какво значение. Тях няма да си прави някой труда да ги отвлича заради пенсията им, или социалните помощи./

„Държавата е по-силна и ще успеем. Знаем  очакванията към нас и  че ще успеем да разплетем този случай“, завърши патетично министър Радев.

Ако внимателно прочетете думите на един човек, който незнайно защо сега изпълнява ролята на вътрешен министър, ще разберете, че говори, без да казва нищо. Говори семпло, с оскъдни изразни средства и се опитва сам да си повярва. Също като Цецко.

Не знаем нито по какви хипотези е работило МВР, нито каква са я свършили.

Единственото, което знаем е, че бащата на отвлечения Адриан сам е преговарял с похитителите, сам е събирал пари, сам е носил откупа и то на два пъти, сам е държал връзка с тях, сам е посрещнал сина си, когато го освободиха. Това заяви в няколко интервюта и накрая благодари на полицията. За какво? Може би затова, че стоя встрани и не му се пречкаше в краката да си върне сина.

Къде е в случая полицията? По какви хипотези е нюхала? Какво толкова е разработвала? Кого ще лови, след като следата отдавна изстина?

Къде е силната държава, която ще пречупва гръбнака на престъпността?

Какви са тези приказки на министъра?

Остана ли някой да вярва на МВР?

И на показната им акция в събота срещу неделя? Уж цяла нощ търчаха да гонят похитителите на Адриан, а хванаха няколко от дежурните продавачи на дрога, които сигурно вече са излезли от ареста.

Вчера пак се размятаха показно из София и хванаха известен престъпник. Като е толкова известен, какво прави на свобода? И защо го повалят на улицата пред минувачите?

Большой театър репички да пасе!

Полицаите стачкуват за заплати.  Редовите полицаи. Шефовете им не. Те си знаят защо.

Ние също!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!