Следвайте "Буднаера" в Телеграм

УПРАВЛЕНИЕТО на СУДЖУКА: РУСИЯ е ЗАПЛАХА за България! Вижте кой НАИСТИНА ЗАПЛАШВА страната ни!

Като гръм от ясно небе тресна новината, че последното правителство на Борисов се е хвърлило с всички сили да си прави харакири, сепуко, или както там японците назовават този смъртоносен ритуал.

Защото вчера, в доклад за състоянието на националната сигурност на България за 2016 г., Кабинетът „Борисов 3“ нарече Русия основна външнополитическа ЗАПЛАХА за България.

За първи път в историята, БЪЛГАРСКО правителство, и то с участието на така наречените „патриоти“, обявява нашата посестрима РУСИЯ за ОСНОВЕН ВРАГ на страната ни.

С чиста съвест, обаче можем да обявим това решение на третия Борисов кабинет за НЕЛЕГИТИМНО. Заради факта, че по принцип, в демократичните държави, НАРОДЪТ е единственият СУВЕРЕН на властта. А всички знаем, че 85% от българските граждани обичат Русия и отдавна настояват България да възстанови приятелските и дружески отношения с Руската федерация.

Неслучайно, подчинявайки се на огромния народен натиск, президентът Радев, покани руският президент Владимир Путин на тържествата по повод 140 годишнината от освобождението на България от турско робство.

Но…за всеобщо изумление, Борисов и „патриотите“, изобщо не се вслушват в гласа на народа, на който по презумпция би трябвало да служат. Нещо повече. Борисовите министри, които би трябвало да са слуги на народа, се превърнаха, или по-точно отдавна станаха, слуги на чужди държави и чужди интереси. И така си направиха харакири.

Това се доказва от факта, че решението на правителството, което обявява Русия за враг на страната ни, е не само нелегитимно. То е и АНТИБЪЛГАРСКО. Защото икономиката на България се срути веднага след като прекъснахме връзките си с огромния руски пазар. Западът не искаше нашите стоки и в същото време не ни даваше да ги пласираме в Руската федерация. И така, за няколко години, икономиката ни се възнесе в небитието.

Страната ни рухна още по-надолу, след като Борисов ликвидира огромните и изключително нужни на икономиката ни, руски енергийни проекти Южен поток, АЕЦ „Белене“, Бургас – Александруполис и т.н. Гуруто на ГЕРБ се отказа от тях, но понеже в природата и в политиката, няма празно пространство, вместо нас, от изключително изгодните енергийни предложения на Русия се възползва…турският президент Ердоган.

И понеже правителствата на Борисов унищожиха икономиката ни, се наложи да вземат многомилиардни заеми, за да има с какво да посрещнат, поне за няколко години, най-наложителните разходи на общините и държавата. Въпросът е, какво ще правим после, когато ще трябва да се връщат тези заеми? Какво ще правим, след като Западът не иска нашите стоки, а Борисовите гербаджии затвориха окончателно и руския пазар.

В доклада на Борисовчетата пише, че Русия, освен България, заплашвала и „мирна“ Европа. Може ли някой от писачите на този антибългарски документ да приведе доказателства и да ни докаже, с какво точно Русия заплашва нас или Европа? Как по-точно ни заплашва Русия, след като тя е обградена от всички страни с американски военни бази, тъпкани с ядрено оръжие?

Ама Русия била засилвала своите военни способности ивлошила отношенията си с НАТО и ЕС, твърдят авторите на правителствения „доклад“. Затова, ние от екипа на Skandalno.net, искаме да попитаме: Коя държава не укрепва своите военни способности? Ами че дори ние, които нито имаме армия, нито имаме пари да си купим оръжия…Дори ние се мъчим да укрепваме останките от някога могъщата ни армия. Защо да не ги укрепва Русия? Защото това не се харесва на САЩ и ЕС ли?

И продължаваме с въпросите: Ако ние бяхме на мястото на Русия, а НАТО и ЕС ни обграждаха от всички страни с военни бази, нямаше ли да сме във влошени отношения с такива агресивни военни и държавни обединения като споменатите НАТО и ЕС? Щяхме, разбира се. И то много повече, отколкото Русия. Защото Руската федерация, въпреки нечуваната наглост на САЩ и ЕС, които я обградиха в огнен обръч от ядрени оръжия, все пак се стреми да запази добрия тон. В противен случай, досега всички щяхме да изгорим в адските пламъци на ядрения Апокалипсис.

Докладчиците“ споменават, че Русия била анексирала Крим. Това първо не е вярно. Крим е изконно руска земя. Второ, на проведения референдум,  98% от кримчаните гласуваха за присъединяване към Русия. И трето, когато янките си отидат в САЩ, на 13 000 километра от Крим, тогава ще говорят кой кого е анексирал! Защото Русия няма военно присъствие, в никоя точка, близо до границите на САЩ.

И накрая. Русия ни е враг, според герберо-патриотите. А Турция изобщо не е спомената в техния „доклад“. Само мъгляво и страхливо се казва, че съседни държави имали претенции за малцинства у нас. Ами ще имат. След като трите правителства на Борисов и ГЕРБ позволиха България да се донапълни с джамии и да се превърнат редица български райони в ислямски крепости, какво друго да очакваме?

Народът обаче отдавна каза своята тежка дума. Русия не ни е враг. Враг ни е Кабинетът „Борисов 3“. Враг ни е ГЕРБ, които под чужда диктовка продължават да загробват свещената ни родина.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!