Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Господари на ефира“ разкриха страшна далавера! Бакшишите ни цакат с нова безочлива схема, ето как помпат сметката (ВИДЕО)

1505233114-fff

Предаването „Господари на ефира“ сигнализира, че в трафопост в квартал Надежда в София се монтират помпички за увеличаване на сметките в такситата.

„Малко устройство е, което се свързано с километража посредством касовия апарат, но вдига сметката петорно. Разглобява се таблото, монтират се жици и се слага бутон. Той може да бъде като дистанционно, може да бъде скрит. С едно натискане въпросното бутонче може да увеличи с 10,20, 50 стотинки сметката.

Сигурно 80% от такситата притежават такива устройства.“

Това разкрива столичен таксиметров шофьор, пожелал анонимност. Поставено лице на предаването отиде с такси и се срещна с човека, който прави и монтира въпросната помпичка.

Вижте във видеото как се напомпват сметките, монтьорът обяснява цялата нагла схема.  ВИДЕОТО ТУК:

https://gospodari.com/%D0%BB%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8-%D0%B8-%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B8–fergie–milf-video130681.html

БЛИЦ

https://www.blitz.bg/kriminalni/gospodari-na-efira-razkrikha-strashna-dalavera-bakshishite-ni-tsakat-s-nova-bezochliva-skhema-eto-kak-pompat-smetkata-video_news543057.html

http://onovini.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!