Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ц.Кирилова: Те забравят, че народът е техният началник! Народът е работодател на политиците!

ТЕ ЗАБРАВЯТ!

Те забравят, че НАРОДЪТ Е ТЕХНИЯТ НАЧАЛНИК! НАРОДЪТ Е РАБОТОДАТЕЛ НА ПОЛИТИЦИТЕ! Не министри, депутати, политици и президенти са нашите работодатели, НИЕ СМЕ СУВЕРЕНЪТ И НИЕ СМЕ ТЕХНИ НАЧАЛНИЦИ.

НИЕ сме тези, които трябва да им даваме насоката на движение на техния дневен, политически, обществен и социален ред. НИЕ СМЕ ХОРАТА, КОИТО КАЗВАТ И ИЗИСКВАТ КАК ДА СЕ ДВИЖИ БЪЛГАРИЯ И КАК ТЯ ДА СЕ РАЗВИВА ДНЕС.

Изборът на народа чрез Референдума отдавна трябваше да бъде разгледан в Народното събрание. Изгубихме ценно време за просперитет на държавата ни в търсене на процедурни хватки, с които политиците омаловажават вота на българския избирател.

С това си поведение, политиците заявиха на близо 3 000 000 (милиона) българи: Не се интересуваме от Вас! Кои сте Вие, 3 милиона българи? – казват политиците, шепа 240 неблагодарни хора, които са попаднали в парламента и получават заплата благодарение на нашата обществена воля и данъци. Не само, че всекидневно трябва да ни благодарят, но те трябва ДА ИЗВЪРШВАТ ВСИЧКО ОНОВА, ЗА КОЕТО И НИЕ, КАТО СУВЕРЕН И ГРАЖДАНИ, СМЕ ГИ ПРИЗОВАЛИ ДА НАПРАВЯТ. А те какво правят? Те грабят българския народ, оставят хората гладни, жадни, пенсионерите изнемогващи, с вредни политики за стимулиране на отрицателен естествен прираст.

И нещата продължават еднотипно и безлично, вече вяло и безразлично. И по време на новия парламентарен сезон депутатите ще си гледат във вратовете, ще се подсмихват, ще си четат жълтите вестници, ще се подбутват, ще лицемерничат, ще подвиват мустак и времето ще си тече, а през това време ние не само бихме могли да губим ценно време, но ще изтървем окончателно държавата ни. Народът ще гледа реалити формати и безумни сериали с реплики: „Някой чука на вратата, с отговор – „Сигурно е за добро!“, други ще си гледат сезонната несигурна търговия, от ден до пладне, забравяйки че в бъдеще бизнесът им няма как да се развива в пустиня.

Време е народът да повиши самочувствието си и да влезе в ролята на граждански активна сила, за да вземе управлението на живота си в свои ръце!

МОЖЕМ ЛИ ДА ГИ ЗАСТАВИМ ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАПОВЕДТА, КОЯТО НАРОДЪТ ИМ ДЕПОЗИРА С БЮЛЕТИНАТА В УРНИТЕ? НАРЕЖДАНЕТО, КОЕТО ОСТАНА НЕИЗПЪЛНЕНО ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ!

Ваша Цвета Кирилова

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!