Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Помощи" за хазарт на социално слаби! Не сте чували? Време е да се запознаете – Знаете кой е собственик на целия хазартен бизнес в...

Минах през три села в които имам приятели, за да видя с очите си невероятни за мен твърдения. Внимателно подбрах времето в което се раздават "помощи" за социално слаби. Какво видях в пощенските станции и на трите места!?
Става дума за много, много милиони пари на данъкоплатците!!! Масово нападение на пощите в предварително обявени дати. 90% от тези лица са цигани, регистрирани като социално слаби от държавата. Същият процент от тези лица не отговарят на тази социална категория, а доказателствата са пред очите на цялата местна администрация. На практика - кметовете правят политика и провеждат престъпни избори чрез "социална политика", която аз считам за тежко престъпление срещу държавата, извършено от държавни служители, поставени извън законите на страната.

В случая, ставаше дума за помощи за отопление. Държавата им дава пари, за да си купят сами дървата!? Резултатът и на трите места, само за броени часове, беше пощенски станции пълни с изтъркани билети от лотарията, продавани в самите пощи. До последния лев парите бяха превърнати от "помощи" в хазарт! Сами знаете кой е собственик на целия хазартен бизнес в територията и надявам се досещате защо няма проблем да се раздават подобни "помощи", на подобни лица по престъпен начин. Спомням си, че миналата година 18 наши бащи и майки починаха от студ без да са регистрирани като нуждаещи се.
Питам се!? Само аз ли виждам тази несправедливост или всички я виждат, но дружно преклоняват глава. Въпреки, че според мен, преклонената глава сабята я отсича...

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!