Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Иван Палчев: Ислямът превзема християнска Европа. Ще има много кръв!

Бившият депутат и експерт по сигурността Иван Палчев излиза с нова книга за терора.
"Това ще бъде книга за атентатите и тероризма, обитавали създадения от Бога свят през последните 2-3000 години. Обикновената година има 365 дни.Запълних всеки един от тези дни с атентатите от миналото и тероризма на настоящето. Общо 742 случая. Много от тях пропуснах – нямах намерение да правя енциклопедия на тероризма, многотомно издание,което би затлачило рафтовете на която и да е библиотека.Но знаковите случаи намериха място в изброяването", казва пред Епицентър.бг авторът на изданието, което скоро ще бъде сред читатилите.
 
Епицентър.бг ще публикува откъси от книгата на Иван Палчев
 
Из Увода
 
... Тази вакханалия ще заеме голямо историческо време,по-скоро няма никога да спре.Турция може да задържа своите 3 милиона мигранти,но други три милиона ще намерят своите пътища до държавната субсидия. В това време ще се народят нови, после ще станат 20-годишни и ще тръгнат. Защо президентът Путин въоръжава така трескаво армията си?

Да не би да се готви да воюва с Америка и Европа със сухопътни,военновъздушни и военноморски сили? След като има достатъчно ядрено оръжие. Той мисли за бъдещето. Рано или късно през средноазиатските простори към Русия ще се устремят нови пълчища мигранти. Няма значение какъв ще бъде поводът: дали поредната суша,която ще удари Африка и Средна Азия,или кризата с водата,която се очаква в близките 30 години. Или насъскването от имамите или техните симпатизанти от известни тайни служби. Тогава Русия ще бъде пак сама – това което е останало извън Европейския халифат, е твърде слабо, за да ѝ помогне. А и няма такива навици. И още: защо Путин тихо и лежерно понася всички обиди, подигравки, санкции, натиск и други нагли действия, уронващи престижа на великата му страна. Моето предположение: през март 2018 г.ще има президентски избори и той трябва да бъде сигурен, че ще ги спечели. След това пред него ще има 6-годишен оперативен простор. Може би най-сетне ще се разбере къде зимуват раците. Бройте дните на следващите 7 месеца.

Но мен друго ме тормози, тъй като и аз съм член на Европейския съюз. Не ми е все едно към къде ни водят плешивите европейски глави, нарочили се за мои лидери. Признавам, че тъгата преобладава.
В 99% от случаите атентатите и тероризмът са били насочени срещу каймака на обществото. „Атентатите са професионалният риск на кралете“ – тази крилата фраза е на Умберто I, изречена малко преди сам да стане жертва на покушение. Тук „кралете“ са събирателно понятие – иде реч за върховните ръководители на държави и подобни обединения. Сред тях са и личности, чиято власт е имагинерна, но достатъчна да държи в обсега си огромно количество хора. Историята е запечатала хиляди серии от този театър на човешките характери, в който доброто и злото са преплетени в диво прелюбодеяние,от което не се ражда нищо.

Но стават основата на литературата, драматургията, изкуството. За хората от низините е било интересно и жизнено важно да видят доколко видимите страсти на върховете са идентични със скритите по фройдовски подобни мигове от тяхното ежедневие.

Може дълго да се спори оказали ли са тези атентати и терористични актове знаково влияние върху хода на историята. Но през 60-те и 70-те години на ХIХ век векторът на насилието търпи промяна. Терористите започват да изтребват и низините на обществото. От зрители, хората се превръщат в жертви. Това става в годините на т. н. »стратегия на напрежението», практикувана в редица европийски държави и скрито помпомагана както от Съединените щати, така и от Съветския съюз. Взривяват се влакове, банки, улични шествия – десетки и стотици мирни граждани са убити и ранени. Разделеният на враждуващи фракции арабски свят, с радост откликва на новото «откритие»на европейците – масовият терор.

И отговарят подходящо: започва безпощадна терористична война срещу Израел. Следва известно затихване и от началото на това столетие бедствието се превръща в световна тенденция. Първо в Русия, във връзка с нейната слабост и чеченския сепаратизъм. Счита се за нормално в Беслан да загинат 300 души,от които 180 деца. Вече са се появили терористите-самоубийци с шехидски бомбени пояси.Навсякъде. За да убият Раджив Ганди изпращат шехидка – освен политика са загинали още 35 души. Цената на живота на Беназир Бхуто в Пакистан е същият брой жертви.

Колелото на смъртта се завърта още по-бързо след ужасяващия терористичен акт – взривяването на Световния търговски център в Ню Йорк – за един час загиват 3000 души.
Пак ще се върнем към двете кули, но темата е тероризмът в Западна Европа. Кой не е чувал приказката за змея, който идвал веднъж в годината,за да си вземе принесената жертва – най-красивата девойка на града? Грабвал я и си заминавал. Народната памет тук е запечатала нещо имагинерно,което не винаги можем да разчетем. Но «змеят» зачести из европейските градове – едва ли не всяка седмица забира в смъртоносната си прегръдка от 4-5 до 100 жертви. Бъдете сигурни, че хората там вече се питат:защо ни избиват така планомерно? И още: какво да се прави? Плешивите глави повтарят изтърканата мантра за «солидарност», »не ни е страх», »ние сме с вас». После се прибират в бронираните си убежища. А тълпите продължават по следващата пешеходна зона към поредния «Батаклан».

Дано да съм лош пророк, но низините винаги са измисляли способ за противодействие – прочетете историята. Като не могат да се справят с тази унищожителна епидения, хората ще се опитат да накарат плешивите да станат по-активни. Как? Като го докарат до гражданска война, например.

В Англия се започва – появиха се мотористи, които пръскат с киселина мигрантите или хората с по-тъмна кожа. Другаде микробус мачка мюсюлмани, излизащи от джамията. Онзи ден пребиха една жена в хиджаб. Ще последват още деструктивни народни «хитрости». Може да се появят и ловци на «плешиви глави». Напрежението ще избие – като в развален калейдоскоп: както и да го въртиш виждаш само червено. Кръв. Тъжното е, че моята страна ще се окаже в шибаното положение да бъде най-потърпевша,без да има и грам мигранти на територията си. Те, големите братя, са факири да преобърнат ситуацията така, че голямото страдание да засегне много повече хора. От солидарност – нали всички сме членове на ЕС.

Като се абстрахираме от вътрешните проблеми на Русия в началото на 90-те години, трябва да поставим въпроса:а как се стигна до тази ситуация с Европа? Датата е известна: 11 септември 2001 година. 19 мюсюлмани поставиха на колене супердържавата Америка. След няколко години формално САЩ си отмъстиха, техният спецотряд ликвидира Осама бен Ладен. Но като глобална свърхдържава американците си имаха и глобално мислещи политици и анализатори. Изводът им е бил :мюсюлманският свят в Близкия изток трябва да се атомизира. Веднъж завинаги. Където може да се приложат «цветните революции». Модифицирани като «арабска пролет». Където не може, да се атакува направо. Ирак, Либия, Афганистан и Сирия бяха превърнати във фронтови държави. Египет отпадна – Мюсюлманските братя се провалиха и не последва нищо.

Ударът срещу тези мюсюлмански държави предполагаше какво ще се роди от хаоса. Милионите бежанци. Черна борса има навсякъде – превозвачите на мигранти се оказаха печеливши и задвижиха конвейера. Нещо като нов «Дранг нах…Европа». И Европа си го получи за бездумната си политика, измекярство и гейска философия. При това бежанците от засегнатите от американската агрессия страни са малцинство. Преобладават хора от Афганистан,Пакистан и централна Африка.

Нима Америка съзнателно е довела нещата до възникването на емигрантското цунами,което да залее Стария континент? Несъмнено. Америка винаги постига целите си,дори да се наложи да реже живо месо от себе си. Има едно предположение:живеещи в охолство и задоволеност американците нехаели за разразилата се Втора световна война. Президентът Франклин Делано Рузвелт скрил от войската си предстоящото японско нападение над Пърл Харбър. След това казал на американците: »Това ви чака,ако не воювате». »Фокусът» е повторен и от премиера на Великобритания Уинстън Чърчил. Той не предупредил жителите на Ковънтри за очаквания набег на нацистките самолети. Градът бил изравнен със земята и британците се настървили. Може и да е „фейк нюз“, но и това се говори в кулоарите на историята.

Америка нищо не прави само заради самото правене.
Бе усетила залеза си. Китай отдавна беше втори, а Путин в Мюнхен,(ах този Мюнхен, винаги ражда по някой заговор!) нагло изяви претенциите си да играе в световния отбор. Направи го на седмата година от управлението си.
Европа веднъж бе крадена от Зевс. Нещастникът, за да ѝ направи впечатление се бе маскирал като бик. И тя му се покори. Европа отново трябваше да бъде похитена, трябваше да се натиска и мачка, докато кимне с глава. Да не забравяме,че това е една все още окупирана територия. И към окупацията на американците, се присъединяват други окупатори. Афро-азиатските.

Америка усещаше, че губи Европа и мина в настъпление. Но двете «цветни» революции, които причини, претърпяха крах. В Грузия властта взе един американо-грузински абориген, (в това словосъчетание няма грешка – подсилва се аборигенското в този идвидид), който се напъна да изяде вратовръзката си.Веднага след това нападна Южна Осетия, по-точно руските миротворци там.След седмица руснаците ампутираха споменатата Осетия,а за да бъде пълен триумфът им – добавиха и Абхазия. Грузия заприлича повече на орязана шагренова кожа,отколкото на държава.

О, чудо, най-после Свинксът проговори в лицето на Джон Скарлет,бивш шеф на британското разузнаване МИ-6. Пред в.»Гардиън» той детайлно обясни планът за дезинтегрирането на Руската Федерация.»Революцията на розите», начело със споменатия Саакашвили и последвалото нападение над Южна Осетия са били началото на изпълнението му.След това е трябвало радикални ислямисти да вземат властта в Дагестан, Чечня, Северна Осетия и Карачаево-Черкезия. Но «железният юмрук»на Москва провалил тлобалната идея за действия в Кавказ.

Превратът в Украйна не успя да изиграе ролята на компенсатор.В мига,когато щатите задвижиха моторите на своите кораби,за да ги паркират в Севастопол,руснаците вече си бяха върнали Крим.Гениално откритие в глобалната политика, направено от Руската империя – присъединявай само земите,с които граничиш.Дори и да ги загубиш,те винаги остават до границата ти и можеш да си ги върнеш.Царят Освободител Александър II поправи грешката с Аляска и така спести няколко излишни войни на държавата си.

Украйна не е пропусната в това историческо интервю на Джон Скарлет. “И макар кризата между Украйна и Русия да се изостри на няколко етапа, Владимир Путин нанесе трети смъртоносен удар по този стратегически план чрез присъединяването на Крим към Русия“.
Няма по-значим показател за безизходицата, в която се намира днешната европейска цивилизация, от показателя раждаемост. Постигнали мечтата на поета:добра работа, високи доходи, сигурност /макар и относителна/ европейците спряха да се възпроизвеждат. При това не само в богатите страни.България по бедност може да се мери с някои африкански анклави,но и тук съпружеските взаимоотношения се свеждат само до секс.
Като не раждаш собствени деца, ще гледаш чужди. Така звучи перифразата на типично българската сентенция: “Който не храни собствената армия,ще храни чуждата“. Западна Европа бе минала на този хранителен режим след последната световна война. Американците помагаха всячески,“ котелът за претопяване“ бе заличил от съзнанието им родовата памет на имигрантите. Те механично бяха превърнати в американци. Такава ще бъде участта на Европа, но с една разлика – тук предстои сливането на две несъвместими цивилизации: християнската и ислямската. 
В Америка този процес стана с насилие – но все пак ограничено.
В Европа това ще стане с проливането на кръв. На много кръв. Без да е имало война.

http://epicenter.bg/article/Palchev-s-kniga-za-terora--V-Evropa-predstoi-slivaneto-na-islyama-s-hristiyanstvoto--Shte-ima-mnogo-krav-/135775/11/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!