Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Болестите в България са много и са с една цел – пари!

Цветан Василев разбуни духовете в нашия олигархо-сарайски политически елит. Това се случва на фона на българското евро-председател-ство. Разследват ни най-сериозните разследващи органи по случая „Магнитски“. Голям отпор дават и двамата обвиняеми от американска страна – Пеевски и Цацаров.

По същия начин се развиват и скандалите за „Дунарит“. Сега си имаме скандал с мъжа на Бокова за пране на пари. Идентичен е казусът на хидроинженера Ахмед Доган за „Цанков камък“. „Суджукгейт“, трусовете на главния прокурор, „Цумгейт“, разхлабване на болтовете на гума на Мерцедес, които се саморазхлабват и колата е решила да се отърве от пасажера, и много други истории в държава, която би могла да конкурира всеки психодиспансер.

А ние ще европредседателстваме! Искаме и да влезем в шенгенското пространство! Това няма как да се случи, докато психично болните не бъдат излекувани. Болестите обаче са много и са с една цел – пари.

Да си пожелаем, от страната на суджуците и обирджии на банки, да се превърнем в нормални европейци, където ни е мястото. А казусът „Магнитски“ е малка надежда за лекарство, подобряващо имунната ни система, за да се бори организмът с тежката болест, която ни е завладяла в България!

http://www.alarmanews.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!