Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Български войници са командировани на грузинско-руската граница за учение на НАТО, насочено срещу Русия, със заповед на Каракачанов

Уникална перверзия! Уникален народ!

Прост електорат, слаба държава. Преди изборите се уморих да повтарям, че патриотарите са опитомени от янките и само имитират русофилия, но малцина ме чуха. Сега измаменият материал вие на умряло от новината, че български военни участват в провокационно НАТО-вско учение в Грузия. Но пропускат, че български войници са командировани на грузинско-руската граница със заповед на военния министър Каракачанов.

На последните избори за него гласуваха над 400 000 души, от които 99 процента са русофили. Същият Каракачанов е коалиционна подлога на русофоб №1 в България Валери Симеонов, който през октомври 2016 г. заяви, че само година след Освободителната руско-турска война българите съжалявали за турското робство и проклинали руския ботуш…

Уважаеми русофили, на следващите избори пак гласувайте за продажниците от Опитомени патриоти /ОП/, пак вярвайте на рублофила Сидеров и пак се кланяйте на трапезния войвода Каракачанов, обещал на НАТО да укрепва Източния фронт на пакта с български войници.

Когато глупостта е хронична, за нея няма лек.

Като стана дума за наивните русофили, ето ви новина в аванс: Организацията “Русофили”, която е организатор на събора край язовир “Копринка” на 9 септември, е поканила за оратори лидерите на Обединени патриоти и ГЕРБ. Което не е изненада, защото на последните парламентарни избори шефът на “Русофили” Малинов се мазнеше и на Борисов, и на Валери Симеонов. От русофобите по-отвратителни са само платените русофили.

Така че на 9 септември край “Копринка” ще гледаме пошло представление – накичени с Георгиевски лентички русофили ще аплодират НАТО-вски министри и депутати. И след две бири първите ще псуват НАТО и ще леят сълзи за 9 септември, а вторите ще отпрашат с мерцедесите към София, за да рушат Паметника на Съветската армия.

Уникална перверзия! Уникален народ!

Велизар Енчев, Поглед.инфо 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!