Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Общински съветник на БСП от Бургас показа поръчковия си Ролс Ройс в деня на Съединението

Общинският съветник и крупен земеделски производител Бенчо Бенчев показа фамозния си поръчков Ролс Ройс, който е единствен по рода си в България. Парламентаристът от БСП дойде със суперскъпата лимузина на днешните чествания в Бургас по повод 132-ата годишнина от Съединението на България, пише „Флагман“.

Британското бижу, което е мечта за милиони шофьори по света, бе паркирано от шофьора на Бенчо Бенчев на бул.”Христо Ботев” – до ДНА и събра погледите на десетки бургазлии, които в детайли оглеждаха уникалния автомобил.

Направи впечатление, че бизнесменът не е изневерил на стила си и е поръчал облекалките да са с инициалите му "Б.Б.” Бенчо Бенчев е любител на луксозните автомобили.

Преди години той бе притежател на скъпо Бентли, а миналата година в Бургас пристигна поръчковият му Мерцедес - невзрачен на външен вид, но с неописуем лукс отвътре.

Общинският съветник е един от най-големите земеделски производители в Бургаска област, има интереси и в други сектори, като строителството. Преди година той стана и акционер в охранителната фирма „Аркус сигурност”.

http://epicenter.bg/article/Obshtinski-savetnik-ot-Burgas-pokaza-porachkoviya-si-Rols-Roys-v-denya-na-Saedinenieto-/135610/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!