Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Къде са НАП и прокуратурата?! Ром с къщи и коли за милиони без нито ден трудов стаж! СНИМКИ

man

 

Алексиев държи в ръцете си калашник. След това позира пред златните огледала и се любува на отражението…

Един на пръв поглед средностатистически ром води живот като на свръхбогаташ от Сен Тропе, твърди БЛИЦ.

Става въпрос за мургавия представител на малцинствата Александър Алексиев.

man1504685067-5

Мъжът от ромски произход не се свени да парадира с луксозни автомобили „Ауди“ и джипове „Порше“ за стотици хиляди левове. В комбинация с огромния му палат сумите набъбват на милиони.

Как обаче Алексиев е натрупал семейното имане?

man31504685066-1

Според оперативни данни неговата половинка Йорданка Алексиева е нямала проблем с платената любов и прибирането на луксозни вещи от заможни чужденци, които е вкарала в постелята си. Няма как да бъде обяснен по друг начин произхода на милионите, които са преминали през ръцете на странната фамилия, констатират от БЛИЦ.

Алексиев дотолкова иска да натрапи богатството си в очите на просещите си събратя, че позира пред златните огледала и орнаменти в палата си. На скъпите часовници по ръцете му пък биха завидели дори аристократите от Лондон и баровците от Париж и Виена.

Семейство Алексиеви трябва да са факири в правенето на кинти, въпреки че не са завършили дори средно образование. Това не им пречи да се фукат с огромните си доходи, за които няма данни да са платили данъци.

Именно на тези обстоятелства трябва да обърнат внимание прокуратурата и данъчните власти. Защото в нито една бяла държава от Европейския съюз не може да съществува проява на толкова нагло парадиране с придобивки, с които цяла ромска мохала би се издържала в продължение на 10 години.

Източник: glas.bg
Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/na-vnimanieto-na-nap-i-prokuraturata-tsiganin-s-kshchi-i-koli-za-milioni-bez-nito-den-trudov-stazh-stryaskashchi-snimki_news541656.html

http://onovini.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!