Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко тайно в турското посолство на връх Съединението! Канал за бягство?

Брутална новина стигна до нас в последните минути. Бойко Борисов не е в Гърция, а извънредно се е върнал, и в момента е на посещение в Турското посолство. Информацията е от много надежден източник. 
Посещението със сигурност едва ли ще бъде признато, дори само защото точно на 6 септември, на връх Съединението, да идеш в двора на Ердоган, би било национален позор. Но по-важна е не моралната страна на въпроса, а защо Бойко е там? Каква работа има?
В последните дни имаше слухове, че премиерът се готви да избяга от страната, поради наближаващия бунт на 11-ти. Но тъй като бяха непроверени, а ние сме сериозно издание, а не такова за фалшиви новини, не ги пуснахме. Но сега тези слухове, заедно с посещението в посолството, са много интересни.

Впечатляващо е и къде ще бяга Бойко. Предния път, преди да подаде оставка, отиде в 4 часа сутринта в Американското посолство. Но вероятно сега вратите там са затворени. И той търси не подкрепа, а политическо убежище. Да иде някъде с милиардите си, от където не можем да го екстрадираме.
Турция е идеална, защото се е скарала с ЕС, и отношенията стават все по-остри. Няма шанс европейска заповед за арест да бъде изпълнена в султанството на Ердоган.
Ще продължим да следим събитията, а междувременно не забравяйте, че протестът е на 11.09 от 17 ч. пред Парламента.

Г.Н.

http://www.gudelnews.com/2017/09/blog-post_88.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!