Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандално! Пеевски си купи собствена полиция! Вижте за какво му служи

Около десет  от най-опитните бивши ченгета-събирачи на информация са на таен щат при депутата от ДПС Делян Пеевски.

Това са специалисти, които са вършили най-отговорната и секретна работа във вътрешното ведомство, лично са ръководели хора и са следили съмнителни лица  обекти и да наблюдават къде ходят и с кого се срещат, пише сайтът „Фрогнюз“, цитирайки свои източници.

Точно тази ченгета, които вече са се пенсионирали и са взели по 20 заплати, са наети  в империята на мастития бизнесмен, за да вършат същата работа. Избрани са най-добрите, които имат не само опит, но и много информация не само за подземния свят, но и за голяма чест от едрите бизнесмени, които пък по един ли друг начин са преплитали интереси с мутрите. Бившите полицаи под прикритие били наясно със слабостите и предимствата на повечето фигури, които в момента въртят светлия и сенчестия бизнес в България. Докато са били на служба, те са работели за правителството, а кой още освен шефовете им се е възползвал от информацията, не е много ясно. Но до нея са имали достъп всички управляващи и така са направили известни фигури зависими.

В момента задачата им била да следят , както враговете, така и бизнес-партньорите на Пеевски, като условието било всеки сам да му докладва и никой да няма достъп до информацията на другия. Така рискът някой да сглоби парченцата от мозайката се свеждал почти до нула.

В цялата сделка недоволни нямало. Преследвачите получавали от 3 до 5 бона на месец в зависимост от лицето, което разработвали и сложността на задачата. Пеевски пък получавал безценна информация, придружена от снимки и аудиозаписи за всеки човек, който бил в обсега на интересите му.

Имал и специална картотека кой какви слабости има, кой си пийва повече, кой се е сдобил с тайна любовница, кой в какви кръгове се движи и какви са приятелите му. За приятелите също се събирало инфо.

Всъщност наличието на подобна картотека прави Пеевски толкова недосегаем за службите и толкова защитен от противниците си. Всеки, който се заяде с него, получава първо малко копроматче в имейла си с предупреждение от неизвестен подател. А ако това не го стресне, в сайтовете на ДПС-депутата цъфва информация, която тутакси кара жертвата да се размисли и да озапти мераците си да се разправя с Пеевски. Ако въпреки всичко продължи да скача срещу вятърни мелници, започва цяла кампания по очернянето му и той буквално бива смачкан и изхвърлен на политическото или общественото бунище. Примери много. Сам с компромати КОЙ# успя да разбие дори реформаторите по поръчка на Доган и знайно на КОГО.

Днес Пеевски се е сдобил с лична полиция, утре ще се сдобие и с държава.

И никой копче не може да му каже.

А ние мълчим.

В държавата на мълчаливите агнета…

Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!