Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петко Симеонов: Направете всичко необходимо за създаването на постоянни американска или натовска база на наша територия

Бившият син депутат Петко Симеонов призова българските политици да направят всичко възможно за създаването на постоянни американски или натовска база в България. На страницата си във „Фейсбук“ той лансира мерки, които според него, трябва да предприемат българските власти.
 
Ето какво написа Петко Симеонов:
 
Мълчанието на агнетата продължава....И докато се мълчи във Фейсбук-пространството, ще отправя един призив към управляващите (президент, правителство, НС) - направете всичко необходимо за създаването на постоянни американска или натовска база на наша територия.
 
Това е по-бързо и евтино от изграждането на могъща армия; много добри отношения с Гърция и Румъния; сключване на договори и споразумения по въпросите на отбраната и сигурността с Израел; създаване и използване на логистични групи в Брюксел, Берлин, Париж, Лондон, Вашингтон и Токио; изпращане на сериозен посланик в Анкара.

Нейнска е чудесна, но става дума за друго. Преглед на всички посланици и консули в съседните страни.  Политическо елиминиране на ДОСТ! Тотално и персонално.

Разбиране, че ДПС е сериозна партия и това трябва да се има предвид не само от БСП. Започналата програма за включване на децата в образователната система трябва да продължава с темпото "на живот и смърт".

Въпросите за военното обучение на подрастващите, за задължителната военна служба остават открити. Младежите щели да бягат от България. Кой ги спира? Това е нашата родина. Остават тези, които остават! Отивали в чужбина и не си учили децата на български език. Свободни са в своето решение. Нито една лоша дума!

Крайно време беше да се преброим в различна ситуация. В чужбина или у нас, щом като е български гражданин и е лоялен към България, тези сме. Нито повече, нито по-малко.
Народното събрание да прегледа закона за гражданството. Сегашният му вид е абсурден. Това е закон на човек, който тича без гащи с туба вазелин в ръце.

Нужно е да се прегледат българските институции.
Не забравяйте, че има полиграф!
Въпросът е само един: "лоялен към България?"
Планираният един затвор е малко.
Трябват и други нови.
Третата присъда да бъде задължително - "доживотна без замяна".

Отмяна законите за давността при убийство, опит за убийство, тежка физическа травма и всяка злоупотреба със служебно положение предизвикала щета на държавата по-голяма от стойността на минималното необходимо за живот в течение на половин година. Създаване на служба неутрализираща отклоняващи се от правосъдието у нас и в чужбина.“

http://epicenter.bg/article/Petko-Simeonov--Malchanieto-na-agnetata-prodalzhava/135530/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!