Следвайте "Буднаера" в Телеграм

М. Андреев пред Фрог: Борисов разпределя порциите, Доган е на заден план

Докато в края на миналата година сме предлагали законопроекти за отпадане на наказателната давност за престъпленията на комунизма , Бойко Борисов е водил тайни преговори с Георги Гергов за коалиция между ГЕРБ и БСП. ГЕРБ не са тези, за които се представят.

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев. Крайно време е българското общество да разбере, че тези хора нямат нищо общо с традиционното „дясно“. Те имат единствено олигархични интереси. Те създадоха в България същата система за управление, както тази в Русия. Държавата, разбирай министър-председателя, е този, който разпределя порциите. Доган вече премина на заден план. Има 10-15 олигарха, които много добре консумират и усвояват европейски и държавни пари. Точно както в Русия, те са близки до управляващите и са много богати.

Нашата правосъдна система е от магистрати, завършили школата в Симеоново, свързани с модела КОЙ. Те са особено чувствителни, когато се нарушават правата и интересите на този модел. За това казваме, че прокуратурата в България е частна и корпоративна. Когато става дума за човешки права, тези съдии и прокурори, с червени петолъчки в мозъците, мълчат неми като риби. Главният прокурор Сотир Цацаров е един от най-спорните прокурори на прехода като принос към правораздаването в България.

https://frognews.bg/novini/anrdeev-pred-frog-borisov-razpredelia-portsiite-dogan-zaden-plan.html

Защо България не е участвала на международната среща на правосъдните министри в Талин по темата за жертвите на комунизма , можете да прочетете в рубриката „Интервю”. 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!