Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антон Тодоров: Съветската окупация на България ни струва 6,5 милиарда долара

Особено кървави са били първите "40 безотговорни дни" от окупацията.



Съветската окупация на България от 8 септември 1944 г. до декември 1947 г. ни  е струвала над 133 милиарда тогавашни лева, равняващи се днес на 6,5 милиарда долара.  Документите, които показваме и с които работим, са с много ясен произход", гарантира депутатът от ГЕРБ. "Те не са скалъпени, не са направени  от нечия подла ръка. С много ясен произход са, с печат на Комисията по досиетата, от Държавния архив, от регионални архиви, от руски архиви, когато темата го налага." Това доказа с документи и данни от български и съветски архиви Антон Тодоров в новото си предаване по Канал 3 "Документите с Антон Тодоров". 
Темата на първото му предаване бе третата национална катастрофа, когато "болшевишките орки нахлуха в България, наложиха един терор, който продължи 45 години", както се изрази той.
Антон Тодоров припомни, че на 5 септември 1944 г. Съветският съюз обявява война на България. Това става в деня, в който тогавашното българско правителство е планирало да обяви война на Германия. "Военният министър в правителството на Муравиев не е допуснал Бъгария да обяви война на нацистка Германия, като има съмнения, че този човек - Иван Маринов, е бил свързан със съветското разузнаване. Това не мога да го потвърдя документално", отбеляза Антон Тодоров.

На 8 септември 1944 г. войските на Трети украински фронт навлизат в България и започва окупацията. "Войските започват война срещу българското царство, срещу легитимното управление на Българиая, срещу българския народ", каза Антон Тодоров.
Той показа снимка на група съветски разузнавачи след акция в Малко Търново. "Да ги наречен килъри, тази група от трима души са се дислоцирали в Малко Търново и току-що преди снимката са убили полицейския началник и полицаите в Малко Търново".
"С нахлуването на Съветската армия започна масово изнасилване, избиване на жени, мъже и дори деца, някои може да подскочат от тези неизвестни данни", каза още Антон Тодоров. "В изданието от 1969 г. на документален сборник "Българо-съветските отношения", на стр 15 ще видят една съветска статистика, че 127 български граждани - мъже, жени и деца, са били убити, много жени са били изнасилени."
Особено кървави са били първите "40 безотговорни дни" от окупацията. Според Антон Тодоров за този период са избити между 25 000 и 30 000 българи. 

http://www.faktor.bg/bg/articles/anton-todorov-savetskata-okupatsiya-na-balgariya-ni-struva-6-5-miliarda-dolara

@ Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?
@ Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]
@ Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.

@ "Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин
@ Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма и с каква цел – Папа Франсис: "Корана и Библията са еднакви"


4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”

Тиери Мейсън: Бойко Борисов доставя наркотици и оръжие в Ливан и Сирия за Ал Кайда и ИДИЛ

Френският журналист Тиери Мейсън: Борисов е ШЕФ НА МАФИОТСКИ BG КАРТЕЛ за износ на НАРКОТИЦИ И ОРЪЖИЕ за терористите от Ал Кайда и Ислямска държава в Сирия и Ирак! Вижте Ужасяващите подробности! 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!