Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Няма да подавам оставка на 11-ти, дори за запалят Парламента... Но ще следя за шума, да внимават как викат...

По повод все по-големият шум, който се вдига около протеста на 11.09.2017 г. и изказването на премиера, че ако протеста надвиши 300 души правителството ще подаде оставка, типично по патрЕотски вицепремиерът Валери Тихото в самозабравата си свика собствена пресконференция, на която не само обяви че каквото и да се случи няма да подава оставка, но и отправи явна заплаха към протестиращите. Почувствал ресора си – покой и тишина – застрашен, Валери обяви, че лично ще следи отблизо за реда и тишината в столицата по време на протеста и ако някой си позволи да надвиши нормите на шума ще бъде глобяван и арестуван.
„Няма да подавам оставка, дори да запалят парламента. Както спрях прииждащите мигранти, протестите в Асеновград и купоните по морето - с малко физическа саморазправа, голи обещания и показни арести, със същите методи ще се справим и на 11.09.2017г.

Още повече - нашите избиратели няма да са на този протест, защото те ходят само на протести организирани от партийните централи, по протести неорганизирани от никоя партия ходят само мутри, лумпени, наркомани и криминализирани типове (нали видяхте Асеновград), така че няма защо да си подаваме оставката. Щом премиера иска да подава оставка, ние няма да го спираме, а ще поемем управлението. Тъкмо сме влезли във властта, няма да се откажем така лесно. А що се отнася до протестиращите, ако не вдигат шум и са тихи и кротки, няма да има проблеми, в противен случай ще ме принудят да им покажа как патриот се бори за властта“
Припомняме отново, че протестът на 11.09.2017 г. се организира от граждани за смяна на системата и организаторите му не са обвързани с никоя политическа партия. Видно е, че този факт тормози управляващите и всички кръгове около тях, които в последните дни не могат да скрият притесненията си от успеха на подобно начинание, което има за цел да спре унищожителната политика на властимащите, да ги изобличи и да им потърси отговорност за делата. Ако все пак не се страхувате да изразявате мнението си на глас и искате да се включите в протеста, той  ще се състои на 11.09.2017 г. от 17:00 ч. пред парламента.

http://www.gudelnews.com/2017/09/blog-post_75.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!