Следвайте "Буднаера" в Телеграм

IDIL стана логото на LIDL

Чрез игра, фенове обърнаха реда на буквите на LIDL и получиха IDIL. Закачката се разпространява не само от редови български клиенти, обявили бойкот на магазините от веригата заради посегателството над Кръста като символ на християнството и махането му от опаковките й, а също заради присъствието на минарета на тях. Бойкот обявиха и шерват във ФБ идеята за ново лого на  веригата дори и народни представители. Депутатите също се включиха в заслуженото заклеймяване на компанията, която по комуникационна безпомощност надмина даже конкурента си за първото място по продажби у нас Кауфланд. Нейният шeф пък се похвали, че има стоки, продавани в магазините от веригата, които не дава на децата си и даде конкретни примери с банички и млечни продукти в интервю за немската правителствена медия Дойче Веле.

http://19min.bg/news/8/92084.html#92084

«Кръстовете са заличени не заради религиозна солидарност! Точно обратното! Именно поради религиозна нетолерантност към християните от страна на създателите и собствениците на Lidl и Kaufland – еврейската фамилия Dieter Schwarz.

Това си е чиста гавра! Самият Dieter Schwarz е в топ 50 на световните милиардери, според Forbes. Lidl&Kaufland са известни с това, че са изключително безскрупулни и нагли. Има десетки дела срещу тях от германски синдикати за неплащане на осигуровки. Самата групировка Dieter Schwarz KG е регистрирана като командитно дружество и фондация, с цел избягване на плащането на данъци. В Източна Европа веригите се управляват от нагли и безскрупулни хора. Kaufland се управлява от наглия тип Димитър Спасов, натирен от BILLA по мое лично настояване пред борда на REWE AG в Кьолн. Lidl се управлява от Милена Драгийска, но не се лъжете! Когато идва в България като регионален мениджър, по мъж тя е Zeuner. Не съм сигурен, защото около нея всичко е обвито в тайна и това, което не трябва да се чете е изтрито надлежно, но, мисля, че Zeuner е евреин и е свързан с фамилията Schwarz. В сряда ходих до кварталния Lidl да си купя италиански бейби спанак за сутрешното ми смути. Направих си труда да разгледам почти всички етикети на месните, рибните и млечните продукти… Нямаше нито един продукт без поне няколко Е-та, но най-гадното беше съдържанието на консерванта натриев нитрит Е250, който е доказан канцероген. Имаше го дори и “био” продуктите…. Просто няма какво да купиш в този магазин.»
Владимир Николчовски, Фейсбук

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!