Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тереза Мей призова британския парламент за отмяна на (социалистическите) законите на ЕС - левите в паника

ЕС е създаден, за да се крадат народите, да се унищожи Европа и създаде Еврабия

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Йезуит разкрива как Ватикана създаде Исляма и с каква цел – Папа Франсис: "Корана и Библията са еднакви"

Премиерът на Великобритания Тереза Мей призова парламента да подкрепи Закона за отмяна на европейското законодателство, който предстои да бъде обсъден в парламента идния четвъртък, съобщава агенция Ройтерс.

Великият законопроект за отмяна на Европейското законодателство, беше внесен на 13 юли тази година в парламента на Великобритания и е наричан «най-важният законопроект на страната за последните десетилетия».

Основните положения в Great Repeal Bill ще станат, отмяната на действието на закона» За Европейската общност» от 1972 година на територията на Великобритания, който въведе в сила Европейското законодателство в Обединеното Кралство, а също и провъзгласяване на края на действие на законите на ЕС в страната.

«Законопроектът за отмяна на законите на ЕС-това е единствената крачка, която предприемаме, за да избегнем резкия преход за населението и бизнеса, защото този документ променя законодателството и осигурява правова приемственост»– цитират от агенцията разпространението заявление на Тереза Мей.

«Ние приветстваме приноса на членовете на парламента от Палатата на общините. Но пред нас стои задачата да получим великата награда, този принос трябва да съответства на нашата обща цел-да помогнем на Великобритания успешно да осъществи Brexit и да се превърне във велика световна държава, каквато, както добре знаем, ние можем да сме»– в заключение заявява Тереза Мей.

По информация на изданието Telegraph, около половин дузина парламентаристи от консервативната партия разглеждат възможността за присъединяване към лейбъристите и либералните демократи тази седмица, за да се обявят против някои ключови позиции от »Великия законопроект».

Въпросната група консерватори се опасява, че плановете на Мей за отмяна на закона за »Европейската общност» и да промени европейското законодателство на британски кодекс, могат да доведат към «опасна» злоупотреба с пълномощията от страна на правителството. Излизането на Великобритания от ЕС, се очаква да се състои в полунощ на 29 март 2019 година. / News Front.

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!