Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лято в Ислямабад,... пардон Асеновград

Лято в Асеновград

Ей така си тече лято 2017 в българския Асеновград.

Майки с бурки водят дечица на детската площадка.

Снимките се появиха в разни форуми, публикувани от възмутени местни майки, които са забелязали в жегата облечените в черно отгоре до долу жени...

Явно Пазарджик се пренася и в Асеновград.

Изглежда, че Асеновград е новата цел на ислямските фундаменталисти - така коментират случващото се местните жители на града и разказват, че от 2 години насам броят на жените облечени като тези от снимката се увеличава непрекъснато.

Както и появата на мъже с бради, облечени в бели роби...

Припомняме -  през септември миналата година депутатите приеха Закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето, с който носенето на подобни дрехи на публични места стана забранено и по-конкретно - плътни или полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, маски или други сходни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето, устата, носа или очите.

При носенето на такова облекло на публично място наказанието е глоба от 200 лв. за първо нарушение, 1 500 лв. за всяко следващо, а ако нарушителите са длъжностни лица,, глобата е 500 лв. за първо нарушение и 2 000 лв. за всяко следващо.

Според закона, контролът по спазването му трябва да се осъществява от органите на МВР.

http://www.lentata.com/page_9805.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!