Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Меркелана позволи на мигрантите да доведат семействата си - нови 4 милиона тръгват към Германия...

Гражданите на Сирия, пристигнали в Германия в пика на кризата с бежанците от 2015 г., и получили статут на убежище, сега могат да доведат семействата си в страната, съобщава вестник BILD.
Според съобщения в медиите, решението засега обхваща 267 500 души. Тази цифра обаче ще нарасне драстично отново през 2018 г., когато 390 хил. сирийци, избягали от войната в родината си, ще получат право да доведат семействата си.
Съгласно данни на властите, в периода от януари 2015 г. до юни 217 г. са одобрени около 230 заявления за визи за събиране на семейства. По-голямата част от тях са подадени от сирийци и иракчани. Федералното правителство в Берлин обаче очаква в следващите месеци да има рязко увеличение на кандидатстващи за издаването на подобна виза. 
Всеки мигрант има средно между 6 и 8 малки отрочета, плюс съпругата му. Т.е. всеки от тези 650 хиляди души, ще всара минимум още 7 човека. Това са нови към 4,5 милиона души. При същото ниво на раждаемост, ако се запази, само след 20 години, мигрантите ще са станали повече от германците.

ГН
 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!