Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Та, питам! Защо съм беден? Питам вас, боклуци, политици… Защо в чужбина някакъв, който може само да завърти крушка на фасонка, живее като пич?

Живея в България! Мога да се бия, почти професионално! Имам С категория и карам камион. Пожарникар съм! Началник на смяна! Мога да правя ламинат, шпакловки, мазилки и покриви! Грамотен съм, мога да мисля, пиша и осмислям какво се случва у нас. Плащам си редовно сметките и данъците. Пия умерено, не пуша. Не ходя по ресторанти и не съм в състояние да харча или живея, като бял човек! Заплатата ми стига само за седмица!
Имам приятели, които в Англия изкарват моята заплата само за три дни. Карам трошляк на 25 години и не мога да го сменя с друг.
Та, питам! Защо съм беден? Питам вас, Боклуци, Политици.
Аз ли не съм производителен или некадърен, или вие? Защо в чужбина някакъв, който може само да завърти една крушка на фасонката, живее като пич? Кара чисто нова кола, на лизинг и когато той изтече я сменя?
Защо бе, вашта мама и Боклуци?


Защо те обикалят света, а ние пестим цяла година за няколко дни почивка на морето? От колко време сме в Европейския съюз и какво направихте за нас ? Защо от 2009 година заплатата ми е във фризера, а постоянно ми вдигате цените на всичко? Аз ли съм идиот, или вие?
Защо на гръцкия пенсионер пенсията е по – висока от моята заплата, а даже си рискувам живота? Защо ни откраднахте и миналото и бъдещето? Защо децата ми трябва да ви плащат заемите, които откраднахте?
Докога мислите, че ще ви търпим? Последният ми въпрос е излишен! Вие изобщо не мислите! Трябва ние да помислим вместо вас! Защо сте все едни и същи, там вътре? Мислите ли, че театъра, който играете пред всички вече до болка не ни е втръснал? Мислите ли, че глупавите ви и манипулиращи общественото съзнание телевизии ще ви спасят накрая корумпираните и оцапани задници ?
Не мислите нищо за никой! Защо в България има пенсия от 180 лева? Защо субсидиите са ви най – високи в Европа, като сте най – продажни, най – корумпирани, крадливи и полуграмотни с купени дипломи?
Защо циганки раждат по на 13 и 14 , а в последствие вместо някой да бъде подведен под отговорност за педофилия, на същата тази циганка държавата осигурява един доста добър стандарт на живот, който директно дискриминира всяка българка и българско семейство? А в последствие същата тази държава я стимулира, като инкубатор за разплод, без никакви задължения, само права?
Мога да питам до утре …
Глас в пустиня. Вашта мама и политически мастии!
Невен Касабов, АФЕРА.БГ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!