Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко праща НАП и ДАИ на шофьорите, от понеделник – всеобщи хайки, за да ги спрат от протест…

Данъчните и ДАИ тръгват на хайка от понеделник, за да "респектират" шофьорите на ТИР-ове, които са бесни на Бойко Борисов, че им разсипва бизнеса, за да угоди на Макарон. В събота и неделя бирници и инспектори са привикани на извънредни семинари за получаване на инструкции, научихме от доверени източници в НАП. Транспортните фирми ще бъдат проверени за всяка една запетайка в документацията им, за да има готовност държавата да им отнеме лицензите, ако се вдигнат на протест.

Самият протест се очертава на 11 септември, когото фейсбук групата "Национален протест срещу безобразията в България" е организирала митинг пред Народното събрание. Към бунта вече са се присъединили хиляди недоволни от Бойко Борисов, както и няколко съсловни групи, брутално рекетирани от властта.

Очаква се да се присъединят и шофьорите, чийто бизнес фактически се закрива. Бойко цинично лъже, че въпросът с "командированите работници" не засяга шофьорите. Но именно те са жертвите, то затова и Макарон обиколи половин Източна Европа, за да лобира.

Шофьорите много добре разбират, че не могат да конкурират местните транспортни фирми, ако им раздуят разходите за труд и осигуровки. И изправени пред фалит, са готови на бунт.

Властта обаче иска да им покаже, че тя също може да ги фалира - чрез НАП и автомобилните инспектори. Така че - да си траят, и да не смеят да гъкнат срещу Бойко Борисов.

Очевидно на 11-ти ще е голямата война "Ние или Те". И тогава ще се реши не само съдбата на шофьорите, но и на целия български народ, тегнещ под гнета на мутренското правителство.

Добри Божилов

http://www.gudelnews.com/2017/08/blog-post_647.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!