Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Миглена Кунева на сладък пост в Брюксел с 12 хил. евро заплата - 340лв заплата НЕ Е БЕДНОСТ ЗА ВАС! (Вижте кой я уреди)

Миглена Кунева се намърда на апетитен пост в ЕС, бившата лидерка на ДБГ задействала всичките си връзки

Миглена Кунева не си оставя коня в калта, дето има един такъв български лаф. Вместо да спасява десните след провала им на изборите тя напуска родината и ще заеме сладък пост в Брюксел. И не само сладък ами и доходоносен. Заплата ще е 12 хиляди евро. Като ще се ползва и с ред други облаги. Родните депутати могат само да мечтаят за такива пари.

Кунева ангажирала всичките си връзки, които си създаде по времето когато беше еврокомисар. Говори се, че лично шефа на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер й помогнал да се намърда на доходоносната работа.

Само след няколко месеца Меглена Кунева ще нарами куфарите и ще отпраши към Брюксел. Където ще е член на комитет, който се занимава с финансирането на европейските партии. Като ще следи в какви размери приемат дарения  еврофондове и партийни формации и дали спазват изискванията на закона.

Освен тлъстата заплата бившата министърка на образованието ще има няколко лични секретарки и преводачки. Ще ползва услугите на персонален шофьор както и удобно жилище в столицата на Белгия. Всичко това за сметка на Брюксел. А освен заплатата й се полагат и 3 хиляди евро за представителни разходи, предават от електронното издание retro.bg.

Припомняме, че Кунева следа като напусна поста еврокомисар получава пенсия в размер на 4 хиляди евро всеки месец. А за годините, в които заемаше високия пост са й били изплатени 705 хиляди евро в заплати. Ако се направи една проста сметка ще се окаже, че се е облажила с 2 милиона лева от Европейския съюз.

http://www.razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!