Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Въпрос на време е балонът да се спука. Европейците са против либералната олигархия и нейният мафиотски задкулисен модел!

26 000 евро държавна пара за грим, само за три месеца!? И има претенции безочливия наглец.

Това беше главната новина във Франция вчера, а не посещението на Макрон в държавата на мафията.

И фактът, че французите безпогрешно държат пулса на задушената от политически лъжи Франция доказва, че Макрон не е Франция и не може да бъде!

Последното място от което беше махната гилотината в Европа беше Париж. Този град, символ на свободата няма да позволи либерално-мафиотските игрички нито към себе си, нито към другите. Не зная, ние българите, как влязохме в тази тиня, но повече от половината американци и по-голямата част от европейците са против либералната олигархия и нейният мафиотски задкулисен модел.

Въпрос на малко време е балонът да се спука и да последва справедлив съд в много държави, за милионите убити невинни жертви на алчността и ограбването на милиарди хора с уж законови, а всъщност престъпни практики. Англия напусна блатото, остава Париж да върне гилотината въпреки формалната власт на избраният с малцинство! Да, това е истината за всички европейски „лидери“.

Явно светът не е готов да живее под скрит диктат на шепа вероломни бандити, разхвърляни по цял свят, облечени в политически тоги, а всъщност смъртоносни вируси…

Николай Марков, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!