Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Соломон Паси – От политбюро в политбюро - комуниста си остава комунист

Истинските комунисти изоставиха Русия щом тя изостави комунизмаДа не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

Целта на Еманюел Макрон е да се превърне от френски лидер в европейски лидер. Това каза бившият външен министър Соломон Паси. Макрон не дава празни обещания, важно е да влезем в политбюрото на Еврозоната, каза още той.

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Отношенията между България и Франция не се простират само до една директива за работници. В последните 27-28 години години те са много динамични и добри. По никакъв начин не мога да кажа, че Франция ни е изоставила. Сега имаме институционална тежест, заради бъдещето председателство на ЕС. Това е отличен шанс да поставим нашите печеливши карти на масата, посочи той.

Макрон е проевропейски политик и глобалист. Ние трябва да търсим кооперация с Франция по отношение на бойните кораби. Макрон води военни специалисти и за нас ще бъде много добре, ако успеем да договорим корабите да се строят в българска корабостроителница, смята Паси.

Макрон не обещава просто "така" обещание за "Шенген" и за Еврозоната. Въпросът зависи от държавите по-скоро, а не толкова от Европейската централна банка. Еврозоната е политбюрото на ЕС и за нас е съществено важно да сме там. Ние можем да сме повече от лидери на Блканите. Тук никой не обича балкански лидери. трябва да гледаме европейски цели, коментира Паси. 

Паси направи преглед и на българско-френските отношения през последните години. Отношенията между Франция и България са добри от 30 години. Трябва да им благодарим за закуската с Митеран през 1989 г., на която присъства Желю Желев. Срещата бе и ключов момент за падането на комунизма. Трябва да благодарим и на Жак Ширак, и на Никола Саркози. През 2008 г., когато Франция бе председател на ЕС, успяхме да уговорим общо зарядно устройство за мобилните телефони, каза още бившият външен министър.

https://frognews.bg/novini/ggg.html

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Да не забравяме: КОЙ наложи комунизма на света

"Исляма последната надежда на революцията" – Сергей Илич Улянов, брат близнак на Ленин

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора! 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!