Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко ни предаде... Хиляди работни места с по 4000 лв. заплата изгарят... Губим общо 3,3 млрд...

В опит да остане на власт, Бойко Борисов е предал българския интерес и ще подкрепи исканията на Макрон. Това стана ясно, след първите срещи. Президентът Румен Радев се опита малко да овладее ситуацията, но правомощията му са ограничени и реално няма той да гласува. Според него, решението е в кохезионната политика. Т.е. ЕС да даде повече пари на Източна Европа, за да се изравни стандартът на живот. Така ще се изравнят и заплатите, и няма да има "социален дъмпинг".
ЕС обаче затяга кесията, а престъпници като Бойко го обслужват, защото нямат никаква вътрешна поддръжка да са на власт и разчитат само на чуждите си господари да ги крепят.
Става дума за около 70 хиляди български камионджии, които дори в момента са под репресия заради "закона Макрон", който противоречи на европейското право, но се прилага. Това е закон, който въвежда задължения да се ползва хотел и периодично шофьорът да се връща в Родината си за почивка.

Вместо нашите политици да притискат ЕК да накаже Франция за този откровен протекционизъм вътре в ЕС, те сега ще му помогнат да легализира тези незаконни действия, чрез промяна на самите европейски директиви.
Един шофьор на камион получава около 4000 лв. чисти пари, които внася в българската икономика. Това е доста по-малко от заплатата на французина, но е огромна полза, спрямо нашия жизнен стандарт. От полза е дори за страни с по-висок стандарт от нашия като Полша, които си защитават интересите.
За Бойко обаче е важно какво е от полза на него самия, а не на народа. Така ще загубим 70 хиляди човека, които вкарват по 2000 евро месечно от износ на услуги. Общата годишна загуба за България ще е 1,7 милиарда евро, или около 3,3 милиарда лева. Нормативното вдигане на заплатите и осигуровките няма да доведе до повече пари за нас, просто защото тогава парите ще идат при франсетата. Те затова и правят всичко това.
А Полша бе обявена от Макрон почти за терористична държава с няколко много остри реплики във Варна. Така е в ЕС - който си брани правата, рано или късно става терорист. А който слушка като Бойко, и държи народа си в мизерия - той получава европейски медали и потупвания по рамото...
Хипотетично има един малък шанс да не бъдем такива предатели. Ако падне правителството и през октомври ни управлява служебно, тогава ген. Радев би могъл да гласува против на заседанието...

Добри Божилов

http://www.gudelnews.com/2017/08/4000-33.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!