Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сайт изригна: Румен Радев е най-големият популист! Добре, че е Борисов да му върши работата!

Омразата към президента Радев бавно се трупа и се излива като мръсна пяна в придворните сайтове.

Но това не е омраза на журналистите, а поръчково гнусно и постоянно насаждане на негативи у читателите спрямо президенската институция и в частност спрямо самия президент.

Вчера се появи анонимка в пеевския сайт ПИК, в която Радев бе наречен „Главният популист на републиката“. Причината – снимал се с „народа“ /приятеля си б.р./ –  във варненски ресторант. Е, какво лошо? Видяли се, снимали се..

Скучае човекът, нищо не върши, продължава назидателно сайтът. За половин година дечица покани, показа си потника, ходи само по народни събори, кръчми и пехливански борби, пиар да си прави. Поне една държавна работа да беше свършил, гневи се сайтът.

И стига до апотеоза на пълното подмазвачество.

„Добре че Бойко уреди да дойде  Макрон във Варна, та Радев да свърши нещо, като пие кафе с него във Варна“.

Браво ПИК, браво Бойко!

Ако не сте вие, президентът ще се пръсне от скука!

Естествено журналистите много добре знаят, че такива срещи се уговарят на ниво президентски канцеларии и не може министър-председател да покани държавен глава. Така е по протокол. Но явно имат читателите си за много прости и много наивни, щом ги лъжат в очите, че Макрон идва при Бойко.

А той, Борисов, не се сдържа и в тъмна доба отиде на летището да посрещне височайшия гост. А в сайта четем, че Макрон извикал „Бойкоооо“ и го прегърнал.

/Тук всеки да си вземе една кърпичка и да си поплаче от умиление/

Като капак четем в същия сайт, че Десислава Радева си била направила прическа. Защото цял ден щяла да бъде с Бриджит Макрон и ще я разхожда из Златни пясъци и „Албена“. И рокля си купила даже!

Ами по анцуг и джапанки ли да я посрещне? И коса, вързана на селска плитка?

Та самият Макрон харчел хиляди евро за козметици и фризьори, за жена му да не говорим, а ние тук за една рокля вдигнахме фойерверки до небето.

Истината е, че Радев работи. Не показно, не шумно, но добре работи. И това изкарва от нервите Бащицата на нацията, а сайтовете му вият всеки ден и хвърлят помия върху президента. На принципа: „Ние си лъжем, пък който се хване!“.

Целта е ясна.

Борисов се цели в президентското кресло след четири години, но то му се отдалечава все повече и повече. Народът харесва Радев, защото вижда в него различния политик. Одобрението на президента е над 72 процента. А това на Борисов 30, ако не е скалъпено и доста под тази цифра.

Борисов е наредил на лакеите си-писачи да дебнат всяка стъпка на президента и стъпи ли накриво, да писнат до небесата. И те пищят.

Но понеже  той не стъпва накриво, обвиненията засега са защо се снимал бос и и защо се е щракнал със свой приятел.

А снимките на Борисов да ги изброяваме ли? Лентичка, детенце, лентичка, вдъхновена баба, лентичка, мома с питка. Да припомняме ли  и че два пъти ученички, строени да го посрещат, припадаха, защото стояха дълго време мирно, а той закъсняваше.

Ако става дума за популизъм, то Борисов е яхнал класацията и никой не може да го стигне, дори да тича срещу него.

А от злобата му срещу Радев губи единствено България.

Политиците ни са избрани да работят. Но всеки работи срещу другия и съответно срещу народа. Пък Радев не се хваща в капана на общото плюене и това вбесява ББ и кликата му до крайност.

И до изцепки, които дори ни е срам да четем.

Ще се сети ли някой някога, че е на поста си, защото народът го е избрал?

И постът му не е вечен, защото същият този народ може да го свали?

Чак такава прозорливост от ГЕРБ няма как да очакваме.

Но и те едва ли очакват какво ще се случи през есента…

Автор Станислава Славова  Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!