Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Турски гастарбайтери биха граничари на ”Капитан Андреево”

Турски гастарбайтери биха граничари на пункта ”Капитан Андреево”. След нападението един от полицаите е със счупен крак, а чуждите граждани са задържани.
Инцидентът е станал в сряда около 23.00 часа на граничния пункт. От Турция пристигнал микробус, в който пътували  мъж, 3 жени и две деца. Всичките пътници били роднини, една част от тях са немски граждани от турски произход, а останалите са  турски граждани с карти за пребиваване в Германия.

След паспортния контрол граничните полицаи поискали да извършат проверка на автомобила за укрити лица. Пътуващите отказали да слязат, а водачката 26-годишната жена, която шофирала микробуса, потеглила.

Микробусът е спрян, а при опит да бъдат задържани пътуващите в него, те оказали съпротива. 26-годишната жена ударила единия полицай в лицето, а 47-годишният мъж, пътувал в микробуса, нанесъл удар в крака на друг служител.

Впоследствие е установено, че кракът му е счупен. Извършена е щателна митническа проверка на автомобила, не са намерени укрити лица в него. Пълнолетните пътници от микробуса са задържани, непълнолетните са настанени в специализирано помещение, съобщава НТ. /  FROG NEWS 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!