Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Президентът Радев "Изненада всички със скромност и достойно поведение. Здрависа се с нас и...

Президентът Румен Радев се снима със свои почитатели във варненски ресторант. Снимката със Цветан Атанасов - собственик на първия ретромузей в морската столица, беше пусната във Фейсбук, предава Дир.бг. 

"Тази вечер е Президентска! Това е моят Президент. Дойде в ресторанта, в който съм и аз тази вечер, без шум и помпозност. Изненада всички със скромност и достойно поведение. Здрависа се с нас и седна на близка маса между хората. Сред народа... Такива трябва да са нашите политици!", написа Атанасов в личния си профил в социалната мрежа. 

От статуса му не става ясно кой ресторант е посетил Радев. 

Визитата на президента във Варна е свързана с посещението на френския президент Макрон. 

Слънчевото бунгало в резиденция „Евксиноград” ще приюти в четвъртък вечер френския президент Еманюел Макрон и съпругата му Брижит.

Гостите пристигат за еднодневна визита край Варна по покана на президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов. 

Официалният обяд, който премиерът дава за Еманюел Макрон, ще бъде лек – славянска салата с българско сирене и вкусен калкан, полети с прочутите евксиноградска ракия и дъхав "Врачански мискет" от избата на резиденцията. 

Официалната програма на Макрон ще започне на 25 август сутринта, когато той ще бъде посрещнат от Радев с държавни почести пред двореца "Евксиноград". Там ще бъде представителната рота на Военноморските сили.

http://epicenter.bg/article/Prezidentat-Radev-se-snima-s-fenove-predi-sreshtata-s-Makron-/134720/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!