Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Европа трябва да остане спокойна, защото много сили я бутат към радикализация и нова голяма война.

Налага се да бъда малко по-рязък с риск да се сдобия с изгубени в себе си врагове. И да ги приземя!

Свободните публични съчинения на тема „терор“, при това изречени и написани от кой ли не, започват да задушават и без това изгубеното ни поколение. Затова ще бъда кратък и доколкото е възможно ясен.

Меркел е абсолютно права. Европа не трябва да се радикализира! За съжаление начинът, по който се случват събитията и невъзможността на европейските политици да кажат истината, на практика ражда страхове във всички европейски граждани. Не казвам, че е без основание, но всеки, който налива допълнително масло в огъня или е недобронамерен или е съвършено глупав.

Ако вие не знаете нищо бъдете убедени, че почти всички разузнавателни централи в света имат точна и вярна информация за всички значими случки и събития. Политиците реагират спрямо тази информация, а не спрямо тази, която се представя на вас. Нещата са коренно различни откъм фактите, които за съжаление никога не могат да бъдат обявени публично.

Ще ме попитате логични въпрос: Защо Европа не трябва да се радикализира, след като видимо е в опасност!? Отговорът е еднозначен – защото целта на терористичните актове е точно такава. Има вътрешни и външни за континента сили, които за разлика от вас знаят, че обединена Европа е много мощно нещо във всяко измерение, особено военно. Страшна военна мощ! Няма в света по-страшна сила от яростта на европееца, който държи в собствените си ръце свръх високи военни технологии. Тук е времето да ви припомня, че не друг, а винаги европейци са създавали условията и са провеждали най-чудовищните опустошителни войни в историята на света. Никой друг!

Европа трябва да остане спокойна, защото много сили я бутат към радикализация и нова голяма война. А това и без друго е тежък проблем на генетична обремененост. Мислите ли, че след като не виждате с очите си оръжия и войници, каквито не сте и сънували, значи те не съществуват? Вярвате ли си? Наистина ли мислите, че по улиците в Европа, а и в България, трябва да звъни оръжие, за да се чувствате спокойни? Това е невежество и глупост.

Европа е чудовище! Огромен, мощен и високо-технологичен организъм! Това чудовище е намерило своя рай и баланс за собствено съществуване и не иска война. Други я искат! Най-лошото, което може да ни се случи, е да влезем в режим на пряка защита чрез радикализиране на европейските държави. От там нататък нещата ще станат необратими и за кратко време ще погинат милиарди хора, както никога досега.

Това ли искате?

Николай Марков, Фейсбук 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!