Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ и Русия се Договориха: ГЛАВАТА НА БОРИСОВ ПАДА! Вижте ответните действия на...

Нищо вече не е в състояние да помогне на Борисов да се задържи във властта. Българският народ отдавна не го иска. Русия и САЩ – също, макар и по различни причини. Краят на ренегатите е винаги такъв: Безславен!

Някои може би ще се усъмнят в това, което ние от Skandalno.net твърдим. Нека тогава ви представим фактите: Почти 10 години, ако броим и времето, когато беше главен секретар на МВР, настоящият премиер е по върховете на властта. За този неприлично и подозрително дълъг период, Борисов успя да служи всеотдайно на много господари. Той служи на Вашингтон, на Брюксел, на Анкара, а в последно време се опита да угодничи и на Москва.

Единственият фактор, който гуруто на ГЕРБ напълно пренебрегна обаче бе българския народ. По време на дългото си царуване Борисов не се свенеше перманентно да нарича сънародниците си „прости хора“, „лош човешки материал“, както и да ги сравнява с кучета. И това, при положение, че самият той изобщо не блести с някаква култура или ум. Неслучайно Бащицата дори не се поколеба да ни прати всички вкупом да копаме картофи.

Борисов презира сънародниците си не за друго, а защото огромното му его го кара да се чувства като човек от висша класа. Едва ли не „богоизбран“. Фразата „Мен три папи са ме галили по главата“ напълно разкрива хипертрофиралата му мания за величие.

И като капак, да затвърди мнението за себе си, че е просто един жалък колониален администратор, продал родината си на американците, Винету разруши и разпродаде всичко, каквото бе останало от народното богатство. И пак по повеля на Вашингтон, с усмивка на уста ликвидира мощния социалистически енергиен отрасъл, който имаше всички шансове да превърне България от забутана балканска държавица, в главен европейски разпределителен център на енергия от всякакъв вид: Газ, петрол, ток и каквото още ви хрумне. Борисов унищожи тези надежди.

Затова народът го намрази. Искрено и безплатно. А когато народът намрази един управник, за него вече няма спасение. Краят на Борисовото управление идва и по простата причина, че и неговите господари от Вашингтон и Брюксел усетиха народната омраза към него. И разбраха, че оттук-нататък той вече няма да им е полезен. А само ще вреди. Защото, колкото по-дълго САЩ и ЕС продължават да подкрепят омразния на народа си премиер, толкова повече точки в своя полза ще печели Русия у нас. Да не говорим пък, че същата тази Русия е спечелила обичта на българите много преди зулумите на Борисов. Преди има-няма 140 години.

Та, харизмата на иначе посредствения Борисов се изтърка и той стана неудобен за янките. А руснаците го изключиха напълно от съзнанието си заради това, че уби важния за тях и десет пъти по-важен за нас енергиен проект Южен поток.

И неочаквано Вождът се озова в пълна изолация. А с него и неговата партийка ГЕРБ. И именно тогава „хитрият“ банкянски бодигард направи кардиналната си грешка: Обърна се към своя „приятел“ Ердоган. С молба Султанът да го спаси. Като в замяна Борисов обеща да му поднесе на тепсия главата на почетния председател на ДПС – Ахмед Доган. А самото ДПС Борисов обеща да разбие и постави под пълния контрол на Султан Ердоган.

Точно заради това „споразумение“, преди няколко седмици Борисов отиде на поклонение при Султана. А обявените от Външно официални причини за визитата, че Борисов е в Турция да „спира“ мигрантите и да прави „мост“ между ЕС и Ердоган, послужиха само за параван на задкулисните му намерения.

И както виждаме, Борисов и подчинената му партийка ГЕРБ започнаха в спешен порядък да изпълняват ангажиментите си: Вчера депутатите от ГЕРБ Десислава Атанасова и Александър Ненков внесоха искане до главния прокурор Сотир Цацаров да се извърши пълна проверка на хидровъзела „Цанков камък“. А след тях в атаката срещу Доган се включи и самия Борисов с невярното твърдение, че хидровъзела щял да се изплати след 3 000 години.

Защо така внезапно Борисов се сети да обвинява Доган?Защото се бори с корупцията ли? Нищо подобно. Истината е, че трябва да си спасява кожата. И някой трябва да му помогне. Например Ердоган. Понеже всички други геополитически сили вече отписаха Борисов.

Грозното в цялата история е, че за да спаси себе си,Борисов е готов да жертва България. Да обвини Доган. Да предаде контрола върху гаранта за етническия мир в страната ни ДПС на Лютви Местан и Ердоган. И всичко друго, за каквото се сетите. Само той, Борисов, да се измъкне безнаказано от цялата каша.

Ще попитате: „Как Султан Ердоган може да помогне на Борисов, при положение, че Винету вече е в немилост пред великите сили Русия и САЩ?“ А те искат да го изгонят от властта в България. Уместен въпрос. А най-близкият до ума отговор е, че Борисов си подготвя таен резервен изход. Вероятно е искал от Ердоган да му даде убежище. В случай, че на банкянския му дотрябва.

А убежище със сигурност скоро ще му потрябва. Защото, ако си спомняте, в САЩ вече се води разследване срещу държавата ни за фалита на КТБ. И това разследване е по закона „Магнитски“. Защото точно по времето на Борисов доста държавни фирми вложиха парите си в КТБ. А след това банката неочаквано фалира. Кой е виновен? Бай Пенчо от Горно надолнище ли? Или първият приятел и верен бизнеспартньор на Пеевски – Бойко Методиев Борисов.

Така че очаквайте двамата „достове“ Борисов и Ердоган съвсем скоро да се прегърнат в спасителна прегръдка. Няма да се учудим и ако Борисов се изсели в Анкара. Откъдето му пожелаваме никога да не се завърне. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!