Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Октай: Разшуми ли се за КТБ, стари корупционни схеми отклоняват вниманието. Няма да арестуват Доган, защото...

ГЕРБ подаде сигнал до прокуратурата срещу ДПС от три части за ”Цанков камък”. Едната е за неизплатени 1 млрд. лева, като се призовават магистратите да посочат конкретните виновници. Когато се разшуми около КТБ и се разнесе скандалът в международен аспект – винаги излизат стари корупционни схеми, които да отклонят вниманието на обществото от важните теми, като кражбата на милиарди левове пред очите на народа, посочи бившият заместник-председател на ДПС Осман Октай в студиото на "България сутрин" на Bulgaria ON AIR.

В медийното пространство се разчу слух за подготвяне на арест на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, но според Октай това няма как да е истина, тъй като: "Доган олицетворява цялото задкулисие в държавата. Харчат се милиони от бюджета за охраната му".

Гостът в студиото добави, че дистанциране между ГЕРБ и ДПС не е възможно.

Наесен ще влезе бюджетът за обсъждане. Така наречените патриоти ще повдигнат въпроса за плоския данък и други неща, с които се различават от позициите на ГЕРБ. За да не се случи драма с бюджета, ДПС ще подкрепят най-популярната партия в парламента. Всичко това е театър, посочи той.

За финал на разговора Октай предрече, че кабинетът "Борисов 3" няма да издържи пълния си мандат, тъй като липсвал план за развитие на държавата.

http://frognews.bg/novini/paa.html

http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/osman-oktay-nyama-da-arestuvat-dogan-toy-olitsetvoryava-tsyaloto-zadkulisie-v-darzhavata 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!