Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Те искат Трета световна война

Владимир Путин предупреди, че севернокорейската ядрена криза е операция под фалшив флаг организирана от Новия Световен Ред целяща крупен глобален конфликт, който бързо да прерасне в Трета световна война.

По ръста на напрежение между САЩ и Северна Корея, със заплахите за «огън и ярост», които се чуват от САЩ, с потенциалния изпреварващ ракетен удар на КНДР като отговор…

Путин предупреждава, че трябва да четем между редовете и да виждаме не едва появата на самата криза, а причините за нейната поява и същността й.

Т.е. да видим новия световен ред за производство на кризи, лансиращи дневния ред за световното правителство.

«Ким обещава, че ще приземи ракети близо до Гуам, американска територия в Тихия океан, — каза Путин по време на своя публична среща в Сочи. — Но ние трябва да се спрем и да помислим: защо той каза това? А наистина ли той е казал това? А какво, ако него просто го използват като инструмент глобалистите?»

Международните корпоративни СИМ започнаха да лансират твърдението, че Северна Корея «може» да има миниатюрно ядрено оръжие, което може да се използва за атака над Гуам, Япония или Южна Корея, или вероятно дори срещу западното крайбрежие на САЩ.

Но, според Путин, това не е нищо друго, освен обикновено сплашване:

«Това вече сме го виждали по-рано. Този хората говореха за оръжие за масово унищожаване в Ирак. Те казваха, че Садам Хюсеин може да порази европейските градове за 45 минути.

Не след войната в Ирак нищо не откриваме…Къде е оръжието, за което говореха?

«Глобалистката клика просто искаше война».

В момента съществува крупна историческа битка между глобализираните централни банки и тези, които отказват да вървят в тяхното русло.

Путин, съдейки по изявлението му, видимо счита, че Ким Чен Ун не прави нищо друго, освен да защитава националния си суверенитет и отхвърля глобалисткия светоглед.

Когато Путин говори за «глобалистка клика», той има предвид международния банков синдикат, оглавяван от Ротшилд, а и на техните планове за относително единно световно правителство.

Северна Корея е една от последните страни, които отказват на централизираната банка на Ротшилд.

Либия отказа — видяхте какво се случи.
Сирия отказа — страната е унищожена.
Новият Световен Ред отдавна работи.
И той не е нищо свръхестествено. Дори не е и НОВО.
Същото СТАРО.
Нарича се капитализъм.
Името НОВ СВЕТОВЕН РЕД е само маска.

http://bultimes.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!