Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Министър Ангелкова се превърна в морска сирена. Плаши туристите! Вижте потресаващите подробности!

Министърът на туризма Николина Ангелкова е неуморима! От цялото правителство тя единствена работи, при това денонощно.

В най-голямата жега – символът на нашия туризъм броди  по официален костюм и скъпи сандали по плажовете и бди за реда.  Вечер пък изневиделица цъфва в някое заведение и стресира персонала и клиентите.

„Като министър си върша работата,  проверяваме навсякъде. От сутрин до вечер правим  проверка по всички плажове. Правим ги съвместно  с всички институции“,  удари се по гърдите  Ангелкова пред Би Ти Ви. „Дребните подробности“, които простосмъртните не знаят са, че наематели на плажове и ресторантьори предварително са предупредени, че Ангелкова пак ще минава и се строяват в две редици да я чакат, а в пощенските кутии на всички редакции всеки ден пристигат прессъобщения от министерството на туризма, в които пише: „Министър Ангелкова провери „Нестинарка“ и не откри нарушения“, „Министър Ангелкова установи, че всичко на плажа във Варна е наред“ и така всеки ден.

На журналистите до такава степен им писна да четат за всяка разходка на министърката, че само най-придворните медии публикуват огромните „разкрития“, че не разкрила нищо, а останалите се правят, че не са си чели пощата, тъй като им омръзнаха коментарите под подобни „новини“.

А коментарите са…Не смеем да ги напишем даже.

Днес обаче Ангелкова цъфна направо в Би Ти Ви, за да линчува най-после намерената нередност по родните плажове – кражбата на ток на къмпинг „Корал“. И най-после устрои шоу на зрителите, защото пък нарушителите бяха не кои да е а щерката на Юлия Берберян – Мануела и известният борец за екология Васко Гюров. Двете страни поразбудиха заспалите зрители, тъй като тонът на спора излезе извън нормалното. Караха се и си крещяха. Малеева заяви, че министърката плашела къмпингуващите, държала се надменно и нагло.

Ангелкова пък ги обвини, че ползвали незаконна помпа за вода.

Така по време на броденето си по плажове и къмпинги – цели два месеца, министърката най-после откри нещо незаконно. Е, медиите го откриха преди нея, но тя изтича да го провери.

Безсмислен труд кипи в жегата.

Ангелкова явно е отседнала в на някое тузарско място със семейството си и се е командировала цяло лято на морето. И през ден отчита дейност, че всичко е наред.

А туристите се оплакват, че ги плаши.

Защо ли?

http://skandalno.net/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!