Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ромското нападение прати Йосиф Сърчаджиев в болница със сърдечни проблеми!

Йосиф Сърчаджиев едва не умрял след нападението на ромите!

Йосиф Сърчаджиев все още трепери от ромите. Легендарният актьор вече е пострадал от ромските набези и не може да се отърси от кошмара.

Той е изписан преди дни от болницата, където лекува сърдечни проблеми. Сърчаджиев е категоричен, че тумбата цигани, които го наобиколили, са го докарали до болничното легло.

Припомняме, че звездата от „Време разделно” претърпя инсулт, след който се възстанови доста трудно.

„Сега лекарите непрекъснато следят за състоянието ми. Ту влизам, ту излизам от болницата. Особено треперят след инсулта, който преживях”, споделя актьорът.

Преди месец той самият стана поредната жертва на циганските набези, от които пропищя цяла България. За да преодолее стреса, за него се грижи съпругата му Райна.

При него на посещение в село Кирчево, където релаксира, при него идват колеги и приятели да повдигат духа му. Той обаче все още не може да преодолее кошмара, въпреки че мина доста време.

„Голям шок. Още не мога да се отърся от ужаса. Затворя ли очите си виждам тумба озверели цигани, готови да ме разкъсат”, споделя преживяванията си бащата на Алекс Сърчаджиева.

Приятелите се притесняват не само за физическото, но и за психическото оцеляване на актьора. Той е под непрекъснато лекарско наблюдение.

Припомняме как се случи ужасната случка с него. Преди месец той направил забележка на едно малко циганче, което чупило клони. Моментално, като от нищото изникнали една тумба с цигани.

Те веднага го наобиколили, озверели, готови да го разкъсат. Единствено бързата реакция спасила актьора от жестоките последствия.

Той се направил, че говори по телефона с местния полицай. Моментално всички роми се разбягали на всички посоки. Въпреки че до физическа разправа не се стигнало, Сърчаджиев още не може да забрави озверелите им лица.

Той се надява до септември да се възстанови. Защото тогава стартира новия театрален сезон.

http://www.razkritia.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!