Следвайте "Буднаера" в Телеграм

До кога ще търпим??? Ром с 53 висящи дела уби безжалостно с юмруци 89-годишния дядо Никола

Закоравелият рецидивист с 53 висящи дела, който уби по особено жесток начин дядо в дома му във Владая, скочил да го бие, защото възрастният мъж опитал да защити гаджето му от побой.

Жестоката драма се е разиграла в понеделник вечерта в къщата на пенсионера Никола Атанасов.

36-годишният Симеон Димитров е задържан и вече му е повдигнато обвинение за убийство. 89-годишният Никола на младини живеел в столицата на бул. „Черни връх”, но всяко лято се пренасял в къщичката си във Владая. От известно време при него се преселили да живеят ромът Симеон и приятелката му Снежана, споделиха пред БЛИЦ съседи на дядото.

Симеон бил известен с буйния си нрав и нестихващите скандали с гаджето. Около 22 часа в понеделник между двамата отново избухнал спор.

Напрежението дошло повече на Димитров и той скочил да бие 37-годишната жена. Снежана викала жестоко след всеки удар от приятеля си и така разбудила и дядо Никола. Възрастният човек не издържал на гледката и се хвърлил да я брани от юмруците на обезумелия Симеон.

Агресията на младия ром обаче се прехвърлила върху него и той започнал да го удря където свари. Най-силните удари попаднали в главата на дядото и той паднал окървавен на земята.
Снежана успяла да се обади на телефон 112 и след минути пристигнала линейка и полиция. Пенсионерът бил закаран в „Пирогов”, където лекарите установили зверско счупване на черепа. Около 2 часа след полунощ той издъхнал. Димитров пък бил арестуван. Справка в масива на МВР показала, че той е навъртял 53 криминални регистрации и куп висящи дела за всякакви престъпления.

Източник: glas.bg, заглавието е редактирано от Гъдел нюз

http://www.gudelnews.com/2017/08/53-89.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!