Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Закопчаха изрода, който изнасили жена в центъра на Варна – оказа се циганин с богато криминално досие!

Брутален ром с богато криминално досие – това е нападателят на жената във Варна, който я изнасили в центъра на града. Той е на 27-годишен, от ромски произход с богато досие с разнородни престъпления – от грабежи, до нападения и сексуални престъпления. Неговата жертва е на 55 години. От полицията в града обаче официално нито потвърдиха, нито отрекоха тази информация.
„На този етап ще се въздържа от каквито и да е коментари, не мога нито да потвърдя, нито официално да опровергая тази информация. Когато разполагаме с повече данни, те ще бъдат оповестени от нас и от прокуратурата“, заявиха  от пресцентъра на полицията във Варна.
Източници на БЛИЦ разкриват, че нападателят действително е разкрит. Той издебнал жената да върви сама по ул. “Струга” в централната част на Варна и я нападнал в гръб. Замъкнал я в храстите и запушил устата ѝ, за да не вика, след което разкъсал дрехите ѝ. Жената се съпротивлявала, а ромът използвал сила. От съдебно – медицинската експертиза става ясно, че тя има кръвонасядания, следи от драскотини по тялото и охлузвания по влагалището. Експертите са категорични, че нападателят на жената е действал брутално и е проявил насилие, докато тя се е съпротивлявала.

Случаят предизвика паника във Варна и много жени се притеснявали да минават от там, където е станало изнасилването. Нападната жена успяла да види мъжа и му дала точно описание, благодарение на което е направен и фоторобот.
Преди дни полицаи нахлуха в Каменар и издирваха изнасилвача. Тогава роми се оплакаха, че са били бити от ченгетата. Полицаи от различни звена на дирекцията на МВР във Варна, влезнали като шпиц команда и напердашили няколко местни от циганското население в селото.
„Моторизирани полицаи – поне 4-има – 5-има, четири патрулки, полицейски бус – всичко това влезе в селото и полицаите започнаха да бият хората, без да подбират. Още по улиците почнаха, влизаха и в къщите. Налагали са ги с палки. Пострадали са поне 17 души, сред които деца и бременна жена!“, твърди пред медията ни кметът на Каменар.
По думите му, акцията била свързана с издирването на заподозрени лица по случая с изнасилването на жена в дерето на улица „Струга“ в града.
„Така разбрах – че е заради изнасилената жена. Но не може така да бият! Знам, че първо полицията е била в района на стария хлебозавод, в Максуда, после са дошли в нашето село, а след това и във Владиславово. Всички, които са пострадали ще подадат жалби, утре ги чакам в кметството“, разясни кметът.

https://www.blitz.bg/kriminalni/khvanakha-izroda-koyto-iznasili-mlada-zhena-v-tsentra-na-varna-toy-e-rom-s-bogato-kriminalno-dosie_news535495.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!