Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нумеролог: Краят на света идва през октомври... не за всички! Не за всички обаче. Само онези, които...

Краят на света идва през октомври тази година? Не за всички обаче. Само онези, които твърде много са се възгордели и самозабравили ще бъдат унищожени. Това заяви нумерологът Ели Маринова и развенча конспиративната теория, която гласеше, че мистериозната планета Нибиру ще се сблъска със Земята. "Съществуването на тази планета не е доказано. Приемам я по-скоро като духовно явление и не би трябвало да се случи абсолютно нищо", успокои нумерологът.

Ели Маринова допълни още, че светът всъщност е така устроен, че непрестанно се случват и добри, и лоши неща. Те могат да бъдат край за едни и ново начало за други.

"Апокалипсис може да настъпи във всеки един момент в различни части на планетата. Природните катаклизми, каквито са земетресенията и ураганите са именно такива. Няма обаче толкова голям ресурс, който да засегне Земята в по-мащабен план", категорична бе тя.

А във връзка с управленските процеси в България, нумерологът посочи още, че е много важно през есента народните представители да стигнат до консенсус, тъй като опасност от криза в правителството и в момента има, но ако то успее да се мобилизира ще бъде предотвратена.

"Октомври 2017 г. и февруари 2018 г. са най-важните месеци за България. Ако между коалиционните партньори се постигне консенсус, можем да сме сигурни, че ще имаме налице едно стабилно правителство", каза гостът на Bulgaria ON AIR.

http://frognews.bg/novini/bfs-2017-08-06-6.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!