Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: НСО е лична гвардия от пъдари на Борисов и Доган

Седем пълни години ви казвам, че НСО е превърната умишлено в социална, а не специална служба. Нямам никакво лично отношение и съм далеч от подобни състояния. Поредни заглавия от медии:
"Осъждан служител от НСО бе хванат да шофира дрогиран."
"Служител на НСО с предишна присъда, се споразумял за условна, след като карал служебната кола дрогиран."
.......................................................................................
Дори и тези престъпления са детска игра, пред цялата истина какво се случва в НСО. Седем пълни години без почивен ден ви казвам, че НСО е социална, а не специална служба. Декларирах навсякъде, дори докато бях все още служител, че това е паразит във вида, които съществува. Отидох и дадох доказателства за чудовищни неща в комисията по национална сигурност. Резултатът е нула!
Причините. Тази "служба" е всъщност агенция за особени ВИП услуги на магистрати, политици и държавници. Специални, луксозни услуги. За тези откровени прищевки на самозабравили се хора с власт се харчат много, много пари на данъкоплатците без на практика да се произвежда каквато и да е сигурност за държавата. Много от публичните скандали и действия свързани с този организъм го показват като симптом.

Това е личната гвардия от напълно изкуствено военизирани полуграмотни пъдари на Борисов и Доган и на практика е симбиоза между представители от двата престъпни политически клана. Повечето напълно недъгави за конкретната дейност. БСП също има пряко влияние, но е твърде слабо и немощно за да го коментирам.
Уверявам ви, че каквото и да се случи в тази служба, независимо от обществените и мои реакции, то ще бъде неутрализирано във времето. Такава е практика и законът на мълчанието там! Омерта подпечатана пред престъпници с власт и лично в тяхно име, не от държавата. След като обществото ни продължава да има търпимост към престъпници с власт, то ще бъде окрадвано, ограбвано и насилвано. Това искам да се знае!
Аз съм изключително търпелив войник! Враговете ми го зная, но не знаят мащабите. Когато дойдат добри политически времена за България, ще ви покажа абсолютно цялата истина, такава, каквато я крият и продължават да крият днешните излъскани чрез политиката и лоясали в душите си мафиоти. Истината винаги побеждава и най-добре измислена лъжа! Нека го имат предвид.
Каквото си дал, трябва да си винаги готов да получиш. Така е справедливо! И нека никой тогава да не се надява да милост, а да се моли само на Бог, както днес аз го правя ежедневно...

Николай Марков, Фейсбук  

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!