Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Синдикалист: Не се страхувам да кажа, че Пеевски иска да ни унищожи

Не се страхувам да кажа, че Делян Пеевски иска да ни унищожи. Това заяви синдикалният лидер Диана Георгиева пред БНР по повод протеста на служителите на завод ”Дунарит” в Русе.
Утре те излизат на мирен протест пред граничния пункт "Дунав мост", за да изразят своето несъгласие с решението да се отнемат лицензите за производство, търговия и съхранение на оръжие на завода.
 
"Целта е една-единствена – запазване работата на фабриката, запазване работните места на над 1300 работещи в "Дунарит". И аз мисля, че едно така добре стоящо предприятие ще бъде в много голяма полза от така наречения най-голям олигарх на България. Не се срамувам и не се страхувам да кажа, че Делян Пеевски е такъв и че той желае да ни унищожи, бик казала, на първо време. А пък представяте ли си тази фабрика да спре?", заяви Георгиева.
 

Поради разследване, което се води от Специализираната прокуратура срещу изпълнителния директор на акционерното дружество "Дунарит", заводът е в процедура по отнемане на всички разрешителни. Утре в 13.00 часа мирният митинг ще има за цел да насочи вниманието на обществото към проблема и ще се очаква реакцията на правителството.

http://frognews.bg/novini/sindikat-strahuvam-kaja-che-peevski-iska-unishtoji.html 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!