Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Учени: Мощна билка бори рака има я и в България

Сладкият пелин е най-доброто природно средство за избавяне от глисти заради силните си противопаразитни свойства. Тази билка се изявява и като лек, стимулиращ жлъчната секреция. Още в древността Хипократ използвал това растение като средство за избавяне от ревматизъм и всички нежелани ефекти, произтичащи от това заболяване. А напоследък все повече учени са на мнение, че туморът представлява разплодила се колония микропаразити и може сама достатъчно бързо да изчезне без операция, a чрез обезпаразитяване с чудотворната билка Сладък пелин (Artemeisa annua).

Микропаразитите се явяват главна причина за мъжкото и женското безплодие и импотентност (поразяване на пикочополовата система с колонии паразити), помятанията (организмът изхвърля    атакуващите плода паразити, а заедно с тях и самия плод), преждевременните раждания, детската смъртност, болестите, физическите и умствени отклонения, лошата успеваемост, алкохолизма, наркоманията и т.н. Хората, които са се избавили от паразитите, губят влечението си към спиртните напитки, бирата, пушенето, кафето,наркотиците: чистият организъм, чистата клетка на човека ги отхвърля. Всичко това го изискват паразитите.

Отровите, паразитите и токсините  могат да бъдат действителната причина за най-мистериозните заболявания. Това са някои от най-често свързаните симптоми с инфекция от паразити:

Разстройства на настроението: депресия, тревожност, мисли за самоубийство, раздразнителност
Силен глад за сладки храни

Желязо децифитна анемия- червеите могат да създават достатъчно загуба на кръв, за да предизвикат анемия или недостиг на желязо
Кожни заболявания като уртикария, обриви, екзема, сърбеж, дерматит, акне, язви, рани, лезии и т.н.
Хранителни алергии / чувствителност към храната
Загуба на апетит
Сексуална дисфункция при мъжете / менструални проблеми при жените
Хроничната умора
Устойчиви храносмилателни проблеми (крампи, подуване на корема, газове и т.н.)
Болки / скованост на ставите
Проблеми с дишането
Повтарящи се гъбични инфекции като Candida
Кървенето на венците
Главоболие
Безпокойство или тревожност
Нервност – отпадъчните продукти от паразитите дразнят нервната система
Рак
Сърбеж – особено около устата, носа и ануса
Проблеми с паметта
Скърцане със зъби по време на сън
Диабет
Диатеза
Импотентност
Хепатит
Хемороиди
Гинекологични заболявания
Простат
Папиломи
Анемия
Алергия
Артрит
Атопичен дерматит
Безплодие
Астма
Имунни разстройства
Инсулт
Колит
Невродермит
Неврози
Тумори
Сърдечносъдови заболявания
Остеопороза
Панкреати
Цироза на черния дроб

Лекарите препоръчват да пречистваме организма си със Сладък пелин поне веднъж годишно като приемаме билката в продължение на 3 месеца. Те са убедени, че ще се чувстваме невероятно през този период – тонизирани и заредени, ще се наспиваме значително по-бързо, защото ще имаме по-качествен сън, ще засилим имунитета си и рядко ще боледуваме, ще нормализираме храносмилането си, ще премахнем умората и лошото настроение.

Безспорно свойството на Сладък пелин (Artеmisia annua), най-силно привлича вниманието на учени и натуропати, е способността му да убива тумурите и конкретно тези, поразяващи млечните жлези. Според твърденията тази билка лекува коварното заболяване само за ден, когато се комбинира с ударни дози желязо.

Ракът е сред най-ужасните болести на нашето съвремие. С оглед на това учените непрекъснато се опитват да открият препарати , които да сложат край на това коварно заболяване. Един от тях е и тази билка, която за кратко време може да убие почти всички ракови клетки. Но подкрепя ли науката тези данни?

Наскоро бяха проведени изследвания, публикувани в сп. “Life Science”, които доказват, че артемизининът, производно от билката “Sweet wormwood” или ” Artemisia Annua” (буквално на английски означава “Сладък пелин”), може да убие до 98% от клетките на рака на белите дробове за по-малко от 16 часа!

Билката в натурално състояние предизвиква 28 процентно намаляване на клетките на рака на белите дробове, в комбинация с желязо обаче, Сладък пелин- “Artemisia Annua” успешно “изтрива” рака почти напълно. Артемизининът в миналото е използван в китайската медицина като мощно средство против малария, но вече е доказано, че лекарството е ефективно и срещу рак.

При проведеното научно изследване учените добавят и желязо, което често се натрупва в тъканите на белите дробове, особено в клетките, заразени с рак. Оказва се, че артемизининът избирателно напада „лошите” клетки, докато останалите оставя недокоснати.

„Артемизининът спира транскрибиращ фактор E2F1 (протеин, отговорен за цикъла на клетките и действието на туморпотискащите протеини) и се включва активно в разрушаването на раковите клетки в белите дробове“ – се казва в заключението на изследователите от Университета в Калифорния. Желязото от друга страна се приема от клетките посредством специални рецептори. Нормалните клетки притежават подобни рецептори, но в раковите те се много повече. Именно поради това комбинацията от артемизинин и желязо дава толкова добри резултати.

Свойства и лечение с вълшебната билка

Учените продължават да изследват ефекта на Сладкия пелин върху раковите клетки. Според статията публикувана в Тенденции във Фармакологични науки ( Trends in pharmacological sciences – www.cell.com) , артемизинът може да бъде полезен за лечение на ЛЕВКЕМИЯ и РАК на:

дебело черво
гърдата
бял дроб
панкреас
Той може също да забави растежа на раковите клетки на яйчниците и да излекува рак на дебелото черво. Артемизинът се счита за безопасен. Най-вероятно причинява по-малко странични ефекти, отколкото много други лечения на рака.

Някои учени вярват, че Сладкият пелин може да помогне за лечение на:

хемороиди
запек
лошо храносмилане
диария
болки в ставите
настинки
циреи
Доказано е, че артемизинът има противогъбични и антивирусни свойства . В резултат на това може да помогне лечение на различни състояния, такива като :

хепатит В и С
херпес
грип
други вирусни инфекции
Артемизинът има противовъзпалителни ползи, които биха могли да бъдат полезни за лечение на възпалителни и автоимунни заболявания. Например той може да помогне за лечение на симптомите на множествена склероза.

Връзката между : паразитите , РАКА и Сладкия пелин 

Фармацевтичният бизнес няма за цел да лекува рака и другите смъртоносни болести, тъй като печели от борбата със симптомите. Напротив, при лечението винаги се влошава състоянието на пациентите, които в крайна сметка винаги умират. Например отровата от химиотерапията убива както раковите, така и здравите клетки и в крайна сметка – самия човек. И дори не парите са крайната цел. Елитът иска да намали населението, поради което хората преждевременно трябва да страдат и умират.

Учените в Сиатъл и Д-р Хенри Лай дават надежда на онкоболните!

Учените в Сиатъл са показали, че  растението Сладък пелин издирва и унищожава раковите клетки в организма като оставя здравите клетки невредими.

„Сладкия пелин уби в лабораторни експерименти почти всички ракови клетки изложени на него в рамките на 16 часа“ – съобщава Д- р Хенри Лай, биоинжинерен изследовател в Университета на Вашингтон.

„Сладкият пелин е безвредно, нетоксично и евтино лечение за пациенти с рак.“ – твърди Лай.

Тайната рецепта за лечение е била открита на каменна плоча в гробницата на принц от династията Хан по време на археологически разкопки през 1970 и тогава Сладкият пелин отново използва като терапия за болестта пренасяна от комари“-  припомня Лай. В действителност, пречистена форма на съединението сега се използва като средство за лечение на малария и много видове болести. Проучванията защо Сладкият пелин работи против малария са довели до тестовете за противораково лекарство. Ключът се оказва споделената характеристика на маларийния паразит и разделителните ракови клетки.

В експериментите Лай подлага и двете групи клетки, раковите и нормалните клетки известни като холотрансферин като ги третира със Сладък пелин. Здравите клетки не реагират и в тях не се отчита промяна. При раковите клетки обаче има – след 8 часа, 3/4 от раковите клетки са били заличени, 16 часа по-късно, почти всички ракови клетки са били мъртви. Този експеримент показва не само силата на Сладкия пелин да убива раковите клетки, но и безопасността му към здравите клетки.

„Това, което ние сега изследвахме,  китайците използват още от преди хиляди години“ – казва Лай. – „Ние просто намерихме друго приложение.“ Заявлението е логично. 

Обезпаразитяване и пълното изчистване на организма.

Още през 1969 г. д-р Ричард Дей заявява: ”Сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда на Рокфелер и може да се обнародва при наличието на съответно решение”. В частност Дей казва, че ако хората умират бавно от „рак или нещо друго”, то ще може да се забави темпа на прираст на населението. Италианският лекар Тулио Симончини е от малкото медици, които успешно лекува хора в последния стадий на рака. Според него злокачествените образувания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто силен имунитет я държи под контрол, но при отслабването му, гъбата се разпространява по цялото тяло и образува злокачествени тумори). Затова имунната система е ключът към оздравяването, както и периодичното обезпаразитяване на организма и изключването на химически вещества в храната и водата.

Есенно-зимният и пролетният период са време, когато става активизиране на паразитите, възникват вирусни епидемии, затихва всичко в природата, появяват се депресии. Депресията е явен признак за пренаселеност на организма с паразити и шлаки. И това е подходящо време за антипаразитна профилактика и очистване на организма. Ако не сте правили никога пречистване със Сладък пелин, можете и лятото да го направите. Плюсът от лятното пречистване е, че през този сезон се движим повече, метаболизмът ни е засилен и доста по-бързо ще започне да абсурбира билката и резултатите настъпват по-скоро.   Неслучайно всички главни пости във всички вероизповедания (Рамазан, Коледен пост, Великия пост) идват именно в това време.

Сладък пелин и другите видове пелин 

Неслучайно всички изследвания за борба с РАК се правят само със СЛАДЪК ПЕЛИН (Artemisia annua) . В природата свободно ( дори в България ) се срещат много видове ( над 150 вида пелин). Това е единственият пелин, който е разрешен от Европейското законодателство и се счита за безопасен. Всички други видове пелин – бял, черен, див и т.н. са токсични и се считат за силно отровни. Могат да доведат до леки болки в стомаха, повръщане, световъртежи и дори до посещение на токсикологията. Бъдете внимателни и не използвайте забранени субстанции, които застрашаваш живота ви!

http://www.faktor.bg/bg/articles/ucheni-ot-siatal-moshtna-bilka-bori-raka

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!