Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов иска главите на всички "суджук" шефове на партията в Добрич – Мрежата коментира - Защо нито един суджук от 4-те тона не е достигнал до Премиера?

Попитали радио Ереван:
- Защо нито един суджук от 4-те тона не е достигнал до Премиера?
- Много просто - отговорило радиото - Премиерът яде само филии с мас!

Председателят на ГЕРБ предлага на ИК да бъдат утвърдени нови ръководства на областната и общинската структура на партията. Решението на Изпълнителната комисия ще бъде гласувано и приведено в действие още в понеделник

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да предприеме незабавни действия за информиране на членовете на Изпълнителната комисия с предложението за освобождаване на всички членове на областното ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Областен координатор на ГЕРБ е Румен Иванов.

Освен това председателят на ГЕРБ предлага на ИК да освободи общинския ръководител, общинския организационен секретар и членовете на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич.

Лидер на общинската организация на ГЕРБ е Живко Мартинов, на когото днес главният прокурор поиска имунитета.

Освен освобождаването на членовете на областното и общинското ръководство, предложението на Бойко Борисов включва още да бъдат утвърдени нови ръководства на областната и общинската структури. Решението на Изпълнителната комисия ще бъде гласувано и приведено в действие още в понеделник.

Действията на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в отговор на искането на прокуратурата за снемането имунитета на депутата от Добрич и лидер на местната огранизация на партията Живко Мартинов, който е злоупотребявал многократно с името на министър-председателя.

Стана ясно, че депутатът от ГЕРБ е държал под контрол целия Добрич .

Живко Мартинов притискал многократно местен търговец да му бъдат предоставени 4 тона суджук с еленско месо на стойност 45 000 лева.

Депутатът упражнявал тормоз над търговеца, заявявайки, че е включен в списък с лица, които трябва да подпомагат политическата дейност и ако не го направи, ще понесе неблагоприятни последици! Думите му били: "Ще ти бъде смачкан бизнеса!"

Освен четирите тона суджук, Мартинов поискал от търговеца и 60 кг телешка пастърма, и филе "Елена".

Живко Мартинов оказвал влияние и на полиция, частни търговци, прокуратура и държавни дружества.

Депутатът от ГЕРБ опитал дори да оневини бивш заместник-министър, причинил катастрофа.

Години наред той твърдял, че всичко в Добрич зависи от него.

Това обясни главният проурор Сотир Цацаров и даде пример как депутатът Мартинов използвал дори името на премиера Борисов, за да се сдобие с облаги.

Това е десето поред искане за снемане на имунитета на депутата Живко Мартинов. Цацаров посочи, че на 18-ти април 2017 г. е постъпил сигнал от гражданин с описание на факти за престъпна дейност, осъществена на територията на град Добрич от въпросното лице.

Освен това до министър-председателя е изпратена справка от ДАНС с данни за вероятни злоупотреби на Живко Мартинов. Въпросната справка е изпратена от министър-председателя и до главния прокурор.

http://epicenter.bg/article/Borisov-iska-glavite-na-oblastnoto-i-obshtinskoto-rakovodstva-na-partiyata-v-Dobrich-/132581/2/0 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!