Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Протестът за изгонване на Бойко е на 11 септември. Надсловът: ИМА ТАКЪВ НАРОД! Кой може да изгони ББ? Само този който го е назначил!

Кой може да изгони ББ? Само този който го е назначил!

Много хора се питат какво ще стане на 11-ти септември 2017 година. За тази дата е обявен национален протест от 17 часа пред сградата на Народното събрание на Република България.

Протестът ще се проведе под надслов „ПРОТЕСТ! ИМА ТАКЪВ НАРОД!“.

Организаторите на протеста са една от най-големите Фейсбук общности – Национален Протест срещу безобразията в България. Тяхната цел е да защитят точките от Референдума, на който 3,5 милиона българи гласуваха!

Именно тези българи бяха гласували за:

1. Смяна на избирателната система с мажоритарна.

2. Намаляване броя на депутатите от 240 на 120.

3. Въвеждане на задължително гласуване.

4. Драстично намаляване на държавната субсидия за партиите.

По настоящем нито една от точките не е изпълнена, а ултиматумът, който Слави Трифонов даде на Парламента вече изтече. Бойко се измъкна като уж предложи мажоритарните избори, но инструктира Валери Симеонов да гласува против. Така законът не мина.

Освен това безобразията в страната станаха прекалено много при управлението на коалицията между ГЕРБ и Обединените патриоти. Те излъгаха пенсионерите, че ще бъде увеличена минималната пенсия, а реално това бе изпълнено само за част от тях. Отделно цените на електроенергията, газта, парното, стоките и услугите започнаха главоломно да се качват нагоре. Българите в момента не са на дъното, а вече го орат и е крайно наложително нещо да се направи. Поради тази причина се организира протест на 11-ти септември, който е национален и е срещу безобразията на самозабравилото се мнозинство.

Очакванията са, че протестът ще бъде голям, като в него ще се включат хора от цялата страна. Не е изключено и на тази дата властта да бъде разклатена, като усети реалността в страната, вместо да се крие за розовите лъжи, че всичко било наред.

Ето и директен линк към събитието – https://www.facebook.com/events/136710083539505/

http://bultimes.com/ 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!