Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българите сме малодушни и страхливи. Крадат ни, изнудват ни, лъжат ни, прогонват ни по света. Бие ни кой как свари. А за една цигара ни убиват

Българите сме малодушни и страхливи. Заслужаваме съдбата си, говоря за етническите българи.

Крадат ни, изнудват ни, лъжат ни, подиграват ни се в очите, прогонват ни по света. Бие ни кой как свари. А за една цигара ни убиват. Изчезваме.

Няма подобен народ по света. Както няма и народ, търпял близо 6 века робство, 5 века турско робство, после, от 1944 г. до сега, вече 64 години, значи 2/3 век, а и в бъдеще, както се очертава, не му се вижда краят, комунистическо робство, без да направи нищо. Нищичко! Напротив, предавал е своите герои и светии, даже не им знае гробовете, гледал безмълвно как беснеят над бащино му огнище, как отвеждат хубава Яна.

Сега – най-висока смъртност в света. Национална катастрофа: най-бедната, най-болната, най-престъпната, най-нещастната, най-бързо намаляващата и изчезваща нация в света. След само няколко десетилетия няма да има българи в България (Булгаристан).

Етническите българи, колкото сме останали в Отечеството си, приличаме на изцедено разтопено сиренце в бедняшки сандвич: отгоре ни притиска нагла и мазна комунистическа (и на ДС) роднинска олигархия, винаги на власт, винаги с парите, откраднала всичко, което си иска, всичко е нейно, а отдолу ни изтърбушва един малцинствен (засега) ъндърграунд от мързеливи негодници с източване на социалната система, с „детски“, с кражби, с тормоз, със зачестяващи побои и убийства.

Двете притискащи ни отгоре и отдолу „общности“ вече изцедиха, смляха и обезкървиха докрай българския етнос, тъй като той, малодушен и страхлив, досега не посмя да се противопостави нито на едните, нито на другите, напротив, той даже и сега се възторгва и гласува за горните, които му взеха всичко, и пасува, издържайки с мизерните си парици долните, плаща им всички разходи, даже и разходите (за ток, вода, храна, лечение) на побойниците и убийците.

Затова нищо чудно, че българите съвсем скоро няма да ни има. Амин.

Акад. Петър Иванов

Акад. Петър Иванов е директор на Демографския институт към Българската академия за наука и изкуства (БАНИ)

http://bultimes.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!