Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кръстиха булевард на Сорос у нас

"Демократите"

~Карл Маркс: ”Демокрацията е пътят към Социализма”~

кръстиха булевард на КОМУНИСТА Сорос у нас

има ли изненадани? Все пак да не забравяме КОЙ наложи комунизма на света

Десетки хиляди ще бъдат засегнати от това, а защо никой не протестира ?

По настояване на „Ранобудните студенти“ пред Йорданка Фандъкова и Столична Община булевард „Джеймс Баучер“ ще бъде прекръстен на булевард „Джордж Сорос“. Мотивите затова са, че Джордж Сорос е направил и прави много за България в нейната борба за независимост от мафията и равноправие между нейните граждани.

Така щяла да се сбъдне мечтата на соросоидите в България. Истината е, че нашите соросоиди се правят на по-католици от папата и се пренатягат, а правителството ни се гордее, че е зависимо от структурите на Джордж Сорос у нас !

Няма и грам съмнение, че „протестна мрежа“, „ранобудни студенти“ и всякакви такива структури, който клатеха държавата и стачкуваха в полза на ГЕРБ ! Сега обаче Фандъкова и нейните васали на ГЕРБ, и тяхното американопоклоничество строят се паметници на Американски президенти, а сега и булевард на името на Сорос !

Няма ли достойни българи на който да кръщаваме улиците нима нямаме Исторически личности на който имената да бъдат увековечени, но щом се демонстрира АМЕРИКАНСКО ВЛАДИЧЕСТВО както и се демонстрира една липса на допитване до хората, които живеят там дали искат на адресите на личните им карти трябва ли да пише Сорос?

Едно такова слугинство на шепа национални предатели ще въведе много хиляди хора в София, които пряко ще бъдат засегнати от този акт на национално предателство, ако щете !

Тези хора ще им се наложи да сменят огромен брой документи като лични карти, шофьорски книжки, нотариални актове, фирмена документация и за каквото можете да сетите ! Защо хората не протестират против това, къде са гражданските организации, къде е думата на хората? Или всичко се решава еднолично от Бойко Борисов, а Фъндъкова просто изпълнява !

Blife.eu 

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

"Социалният експеримент в Китай под ръководството на председателя Мао, е един от най-важните и успешните експерименти в историята.„ Дейвид Рокфелер, Ню Йорк Таймс, 10 август 1973 г.

Нечувано зло! Организирано отнемане на органи от живи хора!

Комунистически Китай е моделът на планово общество на Новия световен ред [+Видео]

Комунистически Китай служи за лаборатория на глобализма, за опитно поле, където 1.4 милиарда души живеят като опитни зайчета при изграждането на прекрасния нов свят...

Германски професор: КОМУНИЗМЪТ беше внесен на руска земя като ЕВРОПЕЙСКА И ПРЕДИ ВСИЧКО ГЕРМАНСКА ИДЕЯ за окончателното и насилствено европеизиране на Русия...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!